Hun kan føde når som helst

Shakira viste den voksende babymagen.

FORELSKET: Shakira og kjæresten Gerard Piqué blir snart foreldre. Mandag viste de seg hånd i hånd i Barcelona.  Foto: FameFlynet
FORELSKET: Shakira og kjæresten Gerard Piqué blir snart foreldre. Mandag viste de seg hånd i hånd i Barcelona. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Shakira (35) kan føde når som helst. Sammen med fotball-kjæresten Gerard Piqué venter hun sitt første barn, som er ventet å melde sin ankomst i januar. 

Mandag viste paret seg offentlig for å støtte popstjernens far William Mebarak da han lanserte sin nye bok «Al Viento Y Al Azar».

Shakira og Gerard så svært forelsket ut der de holdt hverandre i hendene mens de stirret hverandre dypt inn i øynene. 35-åringen stråler av morslykke og var et eneste stort smil hele kvelden. 

Det virker som Shakira liker å være gravid, og hun viste frem babymagen i en sort topp med paljetter.  

I slutten av desember lurte paret alle, da Piqué skrev på sin Twitter-side at han hadde blitt pappa. 

- Sønnen vår er født! Vi er veldig lykkelige! Takk til alle for meldingene deres.

Senere viste det seg at paret hadde lurt både fans og presse. 28. desember er nemlig «The day of the innocents» eller «de uskyldiges dag» i Spania og Mexico, noe som kan sammenlignes med aprilsnarr her hjemme. 
   


LES OGSÅ: Saksøkes for 600 millioner kroner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer