PÅ LUNSJ: Kelly og venninnen Marcia Cross koste seg med en lunsj i LA-solen tirsdag ettermiddag.  Foto: Stella Pictures
PÅ LUNSJ: Kelly og venninnen Marcia Cross koste seg med en lunsj i LA-solen tirsdag ettermiddag. Foto: Stella PicturesVis mer

- Hun kan føde når som helst!

Kelly Rutherford er blitt stor som et hus....

SEHER.NO: "Gossip Girl"-stjernen Kelly Rutherford (40) nærmer seg nå slutten på sin andre graviditet.

TV-stjernen, som fra før av har sønnen Hermes (2) med eksmann Daniel Giersch (34), kan føde når som helst og er virkelig blitt "stor som et hus", skriver nyhets-og bildebyrået Stellapictures.

Tidligere i vår ble det kjent at Rutherford venter en liten jente, og skuespillerinnen kunne avsløre at hun og eksmannen gleder seg veldig til babyen kommer, på tross av den bitre skilsmissestriden de nå går gjennom.

Etter at det ble kjent at Kelly og Daniel skulle gå fra hverandre i fjor, har det vært mye offentlig skittkasting mellom de to, og Kelly har til og med gått så langt i å hevde at eksmannen har oppført seg truende mot henne.

Selv om paret venter barn sammen, klarer de ikke komme til enighet. Likevel forsøker tv-stjernen å holde seg positiv, for barnas skyld.

- Vi har barn sammen. Vi har en fantastisk sønn sammen. Jeg tror vi begge er bra mennesker. Men noen ganger går man gjennom tøffe ting. Det er utfordrende vet du. Jeg tror alle går gjennom det. Men når det er offentlig, er det veldig tøft. Folk sier ting de ikke mener fordi de er såret. Jeg håper vi kan ordne det, har Rutherford tidligere uttalt.

Og selv om hun har hatt det tøft de siste månedene, var det en strålende opplagt, og enn ganske så enorm Kelly som vinket til paparazziene etter å ha spist lunsj med "Frustrerte Fruer"-venninnen Marcia Cross tirsdag ettermiddag.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Frykter at han forlater landet!