- Hun kan føde når som helst

Høygravide Jessica Biel koste seg på byen med ektemannen - og vann i glasset.

POPPEKLAR: Skuespiller Jessica Biel og ektemannen Justin Timberlake var til stede da restauranten Greenleaf åpnet i Hollywood denne uken. De vordende foreldrene koste seg i lystig lag med gode venner. Her fotografert med restaurantsjef Jon Rollo. Foto: All Over Press
POPPEKLAR: Skuespiller Jessica Biel og ektemannen Justin Timberlake var til stede da restauranten Greenleaf åpnet i Hollywood denne uken. De vordende foreldrene koste seg i lystig lag med gode venner. Her fotografert med restaurantsjef Jon Rollo. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Om kort tid blir kjendisparet Jessica Biel (33) og Justin Timberlake (34) foreldre for første gang - og til tross for at Jessica «kan føde når som helst» har ikke ekteparet av den grunn holdt seg innendørs de siste dagene.

Onsdag denne uken kastet ekteparet glans over åpningen av den økologiske gourmet-restauranten Greenleaf i Hollywood, og ifølge E!Online storkoste de to seg på fest - og som seg hør og bør for gravide Jessica skålte hun kun i vann:

- Hun kan føde når som helst. Hun drakk bare vann, og passet på å holde seg hydrert hele kvelden, og var i veldig, veldig godt humør. Hun er supersøt og sjarmerende, sa en av festens deltakere til nettstedet i etterkant.

FAMILIELYKKE: Snart blir to tre. Dette bildet er tatt 3. mars i år - da Jessica Biel fylte 33 år. Her er ekteparet på vei til Biels bursdagsfest i Los Angeles. Foto: Stella Pictures
FAMILIELYKKE: Snart blir to tre. Dette bildet er tatt 3. mars i år - da Jessica Biel fylte 33 år. Her er ekteparet på vei til Biels bursdagsfest i Los Angeles. Foto: Stella Pictures Vis mer

Vitnet fortalte videre at den vordende pappaen passet ekstra godt på sin gravide kone under festlighetene:

- Han fortalte de andre gjestene at han gleder seg til å bli pappa, og at dette sannsynligvis var siste gang han og Jessica var ute på byen før den lille kommer.

La ut bilde av konas babymage

3. mars i år fylte Jessica Biel 33 år, og den flotte brunetten ble feiret med stor vennefest i Los Angeles. Bursdagsbarnet og ektemannen ble fotografert på vei til festen, og til tross for at 33-åringen var ikledd løse plagg og en stor kåpe, klarte hun ikke å skjule sin kulerunde mage.

Gravidryktene har svirret rundt «7th Heaven»-stjernen helt siden paret giftet seg i 2012, men det var ikke før i slutten av januar i år at Justin Timerlake selv delte den gledelige nyheten via Instagram.

«Tusen takk alle sammen, for bursdagsgratulasjonene! I år får jeg verdens beste gave! Gleder meg sånn!», skrev Timberlake til et bilde hvor han kysser Jessicas kulerunde babymage.

LES OGSÅ: Nå klarer ikke Jessica Biel skjule graviditeten lenger