- Hun kan dø hvis hun tar en drink til

Popstjernen får én siste sjanse.

PÅ VILLE VEIER: Amy Winehouse har fått advarsel fra legene sine om at hun kan dø hvis hun tar en drink til. Nå håper popstjernens venner og familie at hun innser sin alvorlige situasjon. Foto: Stella Pictures
PÅ VILLE VEIER: Amy Winehouse har fått advarsel fra legene sine om at hun kan dø hvis hun tar en drink til. Nå håper popstjernens venner og familie at hun innser sin alvorlige situasjon. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Popartisten Amy Winehouse (27)  - kjent for blant annet sangen «Rehab» - har de siste årene vært like kjent for sin forkjærlighet for sitt ville partyliv med alkohol og narkotika, som musikk-karrieren.

Men etter at 27-åringen i forrige uke ble sett mens hun drakk vodkashots på vei til et nytt opphold på avvenningsklinikken The Priory, har Amy fått klar beskjed om at hennes neste drink kan bli hennes siste.

Popartistens leger skal ifølge The Sun ha gitt henne den tøffe beskjeden «Slutt å drikke alkohol - hvis kan du dø».

- Det er siste sjanse for Amy. Legene har vært knalltøffe mot henne, fordi tilstanden hennes er så alvorlig. Det er en tøff virkelighet, men hun trenger å høre det, sier en venn av Winehouse til avisen.


Og både Amys pappa Mitch og henne kjæreste Reg Traviss trygler henne nå om å følge legenes ordre.

- Mitch har vært gjennom dette før, under Amys behandling for narkotikaavhengighet. Men denne gangen er Amy der etter sitt eget ønske, og hun har et ønske om å komme på rett kjøl, sier vennen til The Sun.

Amy håper at hun skal ha overkommet sine problemer i løpet av juni, før hun drar ut på en lengre Europa-turné.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Shottet vodka på vei til rehab