- Hun jukset seg slank etter fødselen

Kim Kardashian raser etter nye spekulasjoner rundt hennes turboslanking.

VISER KROPPEN: Etter at Kim fikk formene tilbake liker hun å vise seg frem. Her er hun og kjæresten Kanye West under Kims bursdagsfeiring i Las Vegas.  Foto: WireImage/Getty Images/All Over Press
VISER KROPPEN: Etter at Kim fikk formene tilbake liker hun å vise seg frem. Her er hun og kjæresten Kanye West under Kims bursdagsfeiring i Las Vegas. Foto: WireImage/Getty Images/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (33) var ikke forberedt på den store vektøkningen da hun gikk gravid med datteren North West (5 mnd).

Pressen var ikke snill med Kim og kritiserte Kardashians nye former. Måneder med krass kritikk har fått realitystjernen til å gjøre alt for å få tilbake sine gamle former.

I flere måneder skjulte hun seg fra omverdenen for å komme i form, og det var en slank og flott Kim som gjorde comeback i rampelyset under moteuken i Paris.

Men nå hevder amerikanske medier at Kardashian har tatt snarveier for å komme tilbake til matchvekten raskest mulig. De skriver at Kim i hemmelighet la seg på operasjonsbordet for å bli kvitt babyvekten.

VISER ALT: Ettbarnsmoren er ikke sjenert og kaster klær og hemninger i Kanye Wests nye musikkvideo. Foto: Fra videoen
VISER ALT: Ettbarnsmoren er ikke sjenert og kaster klær og hemninger i Kanye Wests nye musikkvideo. Foto: Fra videoen Vis mer

Magasinet Life & Style kaller Kim en «vekt-jukser» og hevder den plastiske kirurgen Dr. Simon Ourian i Beverly Hills gjennomførte Kardashians operasjoner i skjul.

- Kim og andre VIP-kunder kan snike seg inn gjennom bakdøren. Hun var til og med iført treningsklær for å lure fotografene, hevdet en kilde.

Hele 24 kilo har Kim gått ned etter fødselen i juni. Kilden hevdet ettbarnsmoren reduserte magefett med ultralyd og fjernet strekkmerker.

Kardashian selv er rasende etter å ha fått vite om rykteflomme. Hun hevder det er regelmessig trening og slanking med Atkins-dietten som har gjort henne slank.

HETSET: Kim måtte tåle mange ondsinnede vektkommentarer da hun gikk gravid med North West.  Foto: All Over Press
HETSET: Kim måtte tåle mange ondsinnede vektkommentarer da hun gikk gravid med North West. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg blir frustrert når jeg ser folk skriver at jeg opererte bort babyvekten.

- Dette er ikke sant! Jeg jobbet utrolig hardt for å spise riktig og sunt og jeg trente så hardt. Det var en stor utfordring for meg, men jeg gjorde det.

- Jeg er så stolt av det jeg har oppnådd og ingen får ta dette fra meg. Si hva dere vil om meg, men jeg jobber hardt og er den mest disiplinerte personen du noensinne vil møte, skrev Kim på Twitter.

Nylig gikk Kanye West (36) ned på kne og fridde, og 33-åringen viste frem sin nye spreke kropp i kjærestens nye musikkvideo «Bound 2» der hun poserer toppløs.

LES OGSÅ: Kim misunnelig på lillesøsteren

Feiret bursdag i super-dristig kjole

 

 

Fridde med 15-karats diamantring

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer