- Hun jobber knallhardt for å miste babyvekten

Jessica Simpson er fast bestemt på å få tilbake sin gamle figur.

FIN FAMILIE: I mai ble Jessica Simpson og forloveden Eric Johnson foreldre til lille Maxwell. Nå er hun desperat etter å miste babyvekten.  Foto: Jessica Simpson/ Twitter
FIN FAMILIE: I mai ble Jessica Simpson og forloveden Eric Johnson foreldre til lille Maxwell. Nå er hun desperat etter å miste babyvekten. Foto: Jessica Simpson/ Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jessica Simpson (31) jobber knallhard med å gå ned i vekt etter at hun fødte datteren Maxwell 1. mai.

Det er ofte forventet at stjernene mister babyvekten nærmest på mirakuløst vis etter fødselen, og sangeren har fått mye oppmerksomhet for sin runde figur i etterkant av svangerskapet. Flere av Simpsons stjernevenner har sett seg nødt til å gå ut i media og støtte sangeren.

Nå forteller Simpsons venner at hun er veldig dedikert og klar for å gå ned i vekt.

- Hun skjønner at det er en prosess. Hun jobber veldig hardt og er spent på resultatet, sier en kilde nær stjernen til People.


31-åringen har alltid vært kjent for sin formfulle figur, og har skapt oppsikt med sin varierende vekt, men nå ønsker hun en permanent forandring.

- I fortiden har jeg drevet med jo-jo-slanking, men nå vil jeg gjøre det til en livsstil, har stjernen tidligere uttalt.

Som ekstra motivasjon for å få tilbake drømmekroppen er ettbarnsmoren blitt talsperson for slankegruppen Weight Watchers. Jessica får 24 millioner kroner for å slanke bort de 32 kiloene hun la på seg under svangerskapet. Men dersom hun ikke går ned mellom ni og 13 kilo innen august, får hun ikke betalt.

Victoria Beckham og Beyonce Knowles er to av stjernene som har vært desperate etter å komme tilbake i form etter å ha født, mens andre kjendiser som Jenna Fischer har slått tilbake mot slankehysteriet i Hollywood.

Jessica er forlovet med barnefaren Eric Johnson, men nekter å gifte seg før de ekstra kiloene er historie.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se, så lykkelige! 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer