SLO HAM: Kylie skal ha slått kjæresten i ansiktet med en håndvifte under en krangel på gaten i New York.  Foto: Stella Pictures
SLO HAM: Kylie skal ha slått kjæresten i ansiktet med en håndvifte under en krangel på gaten i New York. Foto: Stella PicturesVis mer

- Hun hylte og skrek etter ham

Kylie Minogue slo til kjæresten på åpen gate...

SEHER.NO: Den australske popstjernen Kylie Minogue (41) er kjent for å være en av de blideste stjernene innen showbiz, og virker alltid søt og fornøyd.

Men da 41-åringen og henne ti år yngre modellkjæreste Andres Velencoso var i New York i forrige uke, var det en helt annen side av popstjernen sjokkerte tilskuere fikk se.

Det var etter at Kylie og Andres hadde kommet ut etter å ha nytt noen drinker på kjente B Bar, at de skal ha begynt å krangle midt på gaten, skriver Popcrunch.com.

Popstjernen skal nemlig ha "mistet" kjæresten i alt oppstyret utenfor klubben, og ble dermed rasende da hun fant tilbake til ham.

Det hele skal ha resultert i at Kylie slo kjæresten midt i ansiktet foran flere svært overraskede øyenvitner.

- På et eller annet tidspunkt ble Kylie og Andres separert, og da Kylie fant ham igjen slo hun ham i ansiktet med en håndvifte. Deretter skrek hun etter ham fordi han hadde fått henne til å vente utenfor, mens han angivelig var inne og nøt nok en drink, forteller en kilde.

Det har tidligere gått rykter om at popstjernen planlegger å konvertere til katolismen, slik at hun kan gifte seg med sin religiøse kjæreste.

Paret begynte å date i november i fjor.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Forholdet er seriøst