- Hun hverken vil eller skal være så tynn

Den norske stjernemodellen Sophia Lie får ikke catwalk-oppdrag...

FOR STOR?: Norske Sophia Lie, som er sammen med Josh Hartnett, har angivelig for mye former for catwalkjobbing.  Foto: All Over Press
FOR STOR?: Norske Sophia Lie, som er sammen med Josh Hartnett, har angivelig for mye former for catwalkjobbing. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske modellen Sophia Lie (21) er i ferd med å gjøre det stort i utlandet.

Oslo-jenta har fått mye omtale takket være sitt forhold til superstjernen Josh Hartnett (30), og skal være svært ettertraktet innen reklame og magasiner.

Catwalk-jobbing er hun imidlertid for "stor" for, skriver VG.

Ifølge Lies modellmamma Eivor Øvrebø i Team Models er grunnen til at 21-åringen ikke får catwalkoppdrag at hun har "andre former".

- Hun er ikke noen typisk "showmodell", men derimot en fresh, skandinavisk type som jobber innen reklame, det vi kaller pengejobber, sier hun til avisen.

Jentene som i dag går på catwalken er ofte svært unge og ikke helt ferdig utvokst, noe som gjør at de sklir rett inn i størrelsene designerne lager. Størrelsene som brukes er gjerne mellom 34 og 36.

Selv om hun er størrelse 36, får imidlertid ikke Lie så mange catwalkoppdrag.

- Hun er en 36, men det handler mest om at hun har andre former enn tenåringene på catwalken, sier Øvrebø, og legger til at 21-åringen heller ikke har ønske om å bli "så tynn":

- Hun er en voksen jente og hverken vil eller skal være så tynn.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Festet i Oslo

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer