- Hun hostet så mye at hun holdt på å besvime

Legene fryktet at Tori Spelling hadde ebola.

SYK: Tori Spelling ble hastet til sykehuset, lørdag.  Foto: Stella Pictures
SYK: Tori Spelling ble hastet til sykehuset, lørdag. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:Lørdag ble den tidligere «Beverly Hills»-stjernen Tori Spelling (41) hastet til sykehus på grunn av alvorlige hosteanfall, ifølge Us Weekly.

Mens hun filmet sesong to av sin reality-serie «True Tori», begynte hun å hoste så intenst at hun holdt på å besvime, skriver nettstedet.

Legene på Cedars Sinai sykehus i Los Angeles, så også sterke symptomer på ebola. Derfor ble 41-åringen holdt i karantene, før hun ble diagnosert med sterk bronkitt og bihulebetennelse.

FAMILIEN:Tori Spelling på vei fra matbutikken med familien.  Foto: Stella Pictures
FAMILIEN:Tori Spelling på vei fra matbutikken med familien. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ifølge Us Weekly er det forventet at hun blir på sykehuset ut uken, og som følge av dette måtte Spelling avlyse en jobb i forbindelse med serien «True Tori». Mannen hennes, Dean McDermott (47), skal ha vært ved hennes side hele tiden.

Utroskapsskandalen

DRAMA: Tori Spellings privatliv er svært dramatisk for tiden.  Foto: Stella Pictures
DRAMA: Tori Spellings privatliv er svært dramatisk for tiden. Foto: Stella Pictures Vis mer

TMZ skrev først at stjernen ble behandlet for ebola, og at hun ble isolert fra de andre pasientene. Nå bekrefter siden at Spelling ikke har det fryktede viruset.

Ektemannen Dean McDermott skal ha stilt opp for henne, men den siste tiden har vært langt fra harmonisk for kjendisparet. Etter at Dean var utro med en kvinne i Toronto i desember, skal det også være han som ønsker og skilles.

- Dean har fått nok, og han er lei av at Tori hele tiden spiller rollen som offer,  fortalte en kilde til radaronline i april.

Paret har barna Liam (7), Stella (5), Hattie (2) og  Finn (1) sammen.

LES OGSÅ: Vil skille seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer