- Hun hører ikke lenger stemmer i hodet

Amanda Bynes er på bedringens vei etter å ha blitt tvangsinnlagt på psykiatrisk avdeling.

INNLAGT: Etter lang tid med stadig merkeligere oppførsel ble Amanda Bynes tvangsinnlagt på psykiatrisk sykehus i midten av juli. Nå er hun på bedringens vei.  Foto: Fame Flynet  Sweden
INNLAGT: Etter lang tid med stadig merkeligere oppførsel ble Amanda Bynes tvangsinnlagt på psykiatrisk sykehus i midten av juli. Nå er hun på bedringens vei. Foto: Fame Flynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Amanda Bynes' (27) bisarre oppførsel har skapt overskrifter verden rundt. Den tidligere barnestjernen har vekket oppsikt med sine merkelige handlinger og skandaløse Twitter-meldinger. Flere har hevdet at Bynes viser klare tegn på schizofreni.

- Amanda har hørt stemmer i hodet i årevis, og var overbevist om at hun ble spionert på gjennom røykalarmer og klokker i sitt eget hjem. Det er en utrolig trist situasjon, men Amanda nekter å ta imot hjelp, sier kilder til nettstedet Radaronline.

I forrige uke toppet det seg da Bynes startet en brann utenfor et bolighus i Los Angeles. Det ble fryktet at 27-åringen kan være en fare for seg selv og andre, og Amanda ble tvangsinnlagt på et psykiatrisk sykehus.

Nettstedet TMZ har fått en oppdatering fra kilder nær skuespilleren som forteller at Bynes nå har det mye bedre og at hun reagerer positivt på de nye medisinene sine. 

«Amanda Bynes har det veldig mye bedre..hun er stabil, hører ikke lenger stemmer i hodet og alt dette på grunn av en medisinsk cocktail», skriver nettsiden. 

Kildene forteller at «What I Like About You»-stjernen reagerte raskt på behandlingen og at forandringen er dramatisk. 

«Vi blir fortalt at Amanda de siste tre dagene har stoppet å snakke med seg selv og ikke lenger fornærmer folk. Hun har derimot blitt veldig høflig og sier «vær så snill» og «takk». Hun har ikke vist voldelige tendenser. 

27-åringen har de siste månedene hatt flere sammenstøt med lovens lange arm. Hun har blant annet blitt arrestert av politiet for å røyke marihuana i bilen, kjøre uten gyldig førekort og kjøre på en kvinnelig bilist - for så å stikke fra stedet. 

Nylig ble hun arrestert og hentet av politiet i det som beskrives som en vill arrestasjon, der skuespilleren kastet en hasjpipe ut av vinduet av leiligheten sin i 34. etasje i New York. 

Bynes foreldre ønsker nå å umyndiggjøre datteren og fungere som verger til datteren blir bedre. 

LES OGSÅ: Nå vil hun gifte seg 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer