- Hun holdt på å gå fra meg med et nyfødt barn

«Farmen»-deltageren innrømmer at han fikk sjokk da han skjønte at forholdet var i fare.

SEOGHØR.NO: Frode Fagermo (40) er kanskje den av årets «Farmen»-deltagere som har fått mest TV-tid. Med sin sprudlende væremåte, er han blant dem som har vært lettest å legge merke til.

Nordlendingen er gift med vakre Kimy Hjemås Fagermo (41), og sammen har paret barna Jonas (18), Synne (16) og Inez (8). Men alt har ikke vært rosenrødt for familien, som er bosatt i Ålesund.

Se Frode og Kimy snakke ut om problemene de hadde i videovinduet over!

- Så bare meg selv
Frode og Kimy har vært et par i 20 år. I løpet av den tiden har den blide «Farmen»-deltageren måttet forandre seg kraftig.

- Forholdet vårt har fungert på grunn av Kimys tålmodighet. Jeg flyttet hjemmefra og rett inn til henne. Vi ble satt på en del prøver fordi jeg var hjelpeløs på de aller fleste områder, sier Frode åpenhjertig til Se og Hør.

Bare elleve måneder etter at paret ble sammen, kom deres første barn, Jonas, til verden. Da startet problemene for alvor.

TAPPER INNSATS: Det nærmer seg finaleuke i årets «Farmen», og Frode Fagermo er blant dem som kan gå helt til topps i TV 2s populære realityserie. Foto: Rolf-Ørjan Høgset
TAPPER INNSATS: Det nærmer seg finaleuke i årets «Farmen», og Frode Fagermo er blant dem som kan gå helt til topps i TV 2s populære realityserie. Foto: Rolf-Ørjan Høgset Vis mer

- Kimy holdt på å gå fra meg med et nesten nyfødt barn. Hun var så oppgitt, siden jeg bare så meg selv. Mens hun jobbet knallhardt for familien og huset, var jeg kun fotballspiller. Jeg gikk på trening og forventet at alt var på stell hjemme, erkjenner den tidligere Aalesund-spilleren.

- Som et barn.
Den munnrappe 40-åringen legger seg helt flat om sin oppførsel i starten av det som skulle vise seg å bli et langt og lykkelig ekteskap.

- Hvis jeg ikke fikk nok kjærlighet, ble jeg snurt og sur. Jeg krevde full oppmerksomhet, selv om hun jobbet døgnet rundt med et lite barn og tok vare på hus og hjem. I tillegg måtte hun ta vare på enda en unge, som var meg.

Kona Kimy legger ikke skjul på at hun på et tidspunkt fikk nok av sin kjære.

- Pappa reddet oss. Jeg forberedte foreldrene mine på at jeg ikke kom til å gidde mer. Faren min, som elsker Frode, så at ekteskapet var verdt å satse på, og tok en prat med ham, forteller hun til Se og Hør.

LES OGSÅ: Sendt rett til legevakta etter «Farmen»