DRAPET SOM RYSTET VERDEN: John F. Kennedy som synker sammen i bilen etter å ha blitt skutt i Dallas, er ett av de mest berømte bildene fra det 20. århundre. Foto: Stella Pictures
DRAPET SOM RYSTET VERDEN: John F. Kennedy som synker sammen i bilen etter å ha blitt skutt i Dallas, er ett av de mest berømte bildene fra det 20. århundre. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hun holdt fest rett etter JFKs begravelse

Jackie Kennedys tidligere assistent kommer med overraskende opplysninger om presidentfruen.

Publisert
BLE OGSÅ RAMMET AV TRAGEDIE: Kennedy-familien har vært utsatt for en rekke tragedier. John F. Kennedy jr. og hans kone Carolyn (bilde) døde begge i en flyulykke i 1999. Foto: Stella Pictures
BLE OGSÅ RAMMET AV TRAGEDIE: Kennedy-familien har vært utsatt for en rekke tragedier. John F. Kennedy jr. og hans kone Carolyn (bilde) døde begge i en flyulykke i 1999. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: En hel verden ble lammet av sjokk, da USAs president John F. Kennedy i 1963 ble drept i et attentat i den amerikanske byen Dallas.

Ved siden av ham i bilen satt hans kone Jackie, som på et sekund ble forvandlet til enke og alenemor for to små barn, John F. Kennedy jr. og Caroline Kennedy.

Nå avslører Jackies tidligere personlige assistent, Providencia Paredes (89), at Jackie prøvde alt hun kunne å få barna til ikke å tenke på farens død.

Derfor holdt hun blant annet bursdagsselskap for sønnen kun timer etter at ektemannen var blitt begravet.

- Hun ville ikke at barna skulle tenke på hva som hadde skjedd. De var så unge, og hun ville ikke at de skulle være triste, sier Paredes i intervju med bladet People.

Etter dødsfallet til ektemannen flyttet Jackie til Manhattan. I 1968 giftet hun seg med den greske skipsrederen Aristotle Onassis.

Jackie Kennedy døde i 1994, 64 år gammel.

LES OGSÅ: Taylor stjal showet hos Victoria's Secret

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer