Rob Kardashian og Blac Chyna:

- Hun holdt en pistol mot hodet mitt

Rob Kardashian forteller om en skremmende opplevelse.

RETTSAK: Blac Chyna saksøker Rob Kardashian og familien hans. Foto: Shutterstock / Broadimage / REX / NTB
RETTSAK: Blac Chyna saksøker Rob Kardashian og familien hans. Foto: Shutterstock / Broadimage / REX / NTB Vis mer
Publisert

I disse dager møter deler av Kardashian/Jenner-familien Blac Chyna (33), Rob Kardashians (35) eksforlovede, i retten.

Sistnevnte har saksøkt familien for 100 millioner dollar, fordi hun hevder at familien har påført henne økonomisk tap - blant annet ved å bruke sin makt til å ødelegge ryktet hennes og forhindre økonomiske muligheter, ifølge Sky News. Hun hevder også at de skal ha konspirert for å avslutte realityserien «Rob & Chyna».

KRUTT: Her er noen klipp fra en av Blac Chynas tidligere serier. Vis mer

Den siste uken har det kommet en rekke sterke beskyldninger, både nye og fra tidligere søksmål og vitnemål. Chyna har blant annet blitt beskyldt for å ha truet med å drepe Kylie Jenner (24).

Onsdag denne uken kom det flere anklager rettet mot Chyna.

Siktet på eksen med pistol

Denne gangen er det Robs tur til å vitne i rettssaken. I vitneboksen forteller han om et svært voldelig forhold, ifølge Page Six.

Rob hevder at eksen holdt en pistol mot tinningen hans da eksparet hadde en konflikt. Dette skal angivelig ha skjedd hjemme hos han i desember 2016.

Her er Blac Chyna alene i bursdagen til Robs bestemor. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

Kvelden skal ha startet med at paret la ut flere videoer i sosiale medier, både av at de kysser og ler, samt videoer hvor Rob vifter og kaster penger på forloveden som ser blid og fornøyd ut.

- I begynnelsen syntes jeg det var gøy. Jeg trodde ikke det ble alvorlig før hun rettet pistolen mot meg for andre gang … du retter ikke en pistol mot din forlovedes hode, enten du tror den er ladd eller ikke, sier Rob fra vitneboksen, referert i Page Six.

Videre forteller han at Chyna samme kveld slo han med en metallstang, slo han flere ganger i ansiktet og forsøkte å kvele han med en Iphone-ledning.

Innrømmer pistol-episoden

Forrige uke fortalte faktisk Chyna om den samme desemberkvelden, da hun selv var i vitneboksen. Hun innrømmet både at hun satte pistolen mot tinningen til Rob og at hun tok en Iphone-ledning rundt halsen hans.

Men hun legger ikke fullt så mye alvor i historien som eksen.

- Den var ikke ladd. Jeg ville aldri skutt Rob. Det var bare en spøk, sa hun fra vitneboksen.

LES OGSÅ: Sean Penn: - Jeg ødela ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer