SYLSLANK: Ifølge DailyMail så Demi Moore forsvinnende slank ut på premieren til filmen «Five» i New York mandag. Stjernen skal tidligere ha vært besatt av hvordan kroppen hennes så ut, men skal visstnok ha kommet over dette i dag... Foto: All Over Press
SYLSLANK: Ifølge DailyMail så Demi Moore forsvinnende slank ut på premieren til filmen «Five» i New York mandag. Stjernen skal tidligere ha vært besatt av hvordan kroppen hennes så ut, men skal visstnok ha kommet over dette i dag... Foto: All Over Press Vis mer

- Hun holder på å forsvinne

Demi Moore ser ut til å bare bli tynnere og tynnere.

Publisert
SEHER.NO: Hollywood-skuespilleren Demi Moore (48) har alltid vært en slank skjønnhet, som de siste årene har holdt formen med knallhard trening og strenge dietter.

I januar viste hun frem bikinikroppen på en luksuriøs badeferie med ektemannen Ashton Kutcher (33). Siden den gang har «Striptease»-stjernens superkropp blitt mer muskuløs, mindre formfull og enda slankere.

Allerede i sommer mente tabloidavisen DailyMail at 48-åringen hadde blitt svært så tynn, men på en filmpremiere denne uken vakte skjønnhetens sylslanke figur enda større oppsikt.

«En forsvinnende Demi: Moore er en skygge av sitt tidligere selv» er DailyMails beskrivelse av trebarnsmorens utseende på «Five»-premieren i New York mandag.

Bruce Willis' ekskone var iført en sort kjole med innslag av geometriske mønstre, som fremhevet hennes svært muskuløse armer, men hang løst over de forsvinnende kurvene hennes.

På en event i Beverly Hills forrige uke var «Charlie's ANgels: Full Throttle»-stjernen kledd i en hvit, elegant kjole. Men det faktum at selv bittelille Eva Longoria nesten så formfull ut ved siden av henne, fikk nok større oppmerksomhet enn den lekre kjolen.
 
Ifølge DailyMail skal Demi Moore nylig ha innrømmet at hun pleide å være besatt av hvordan kroppen hennes så ut, og bruke den som et mål på sin egenverdi:

- Jeg prøvde å dominere den, noe jeg klarte, og jeg forandret den flere ganger. Men det varte aldri og bragte meg kun midlertidig lykke. Vil det å være tynn løse noe som helst? Nei. Ironien er at når jeg sluttet å være besatt av å kontrollere kroppen min, så ble den faktisk til den kroppen jeg alltid hadde ønsket meg.

Om dette utsagnet kom før eller etter stjernens nyeste vekttapt, er imidlertid usikkert. For øyeblikket ser det i hvert fall ut som at 48-åringen kan ha falt tilbake til tynnhet som problemløser...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bonde ba Rihanna kle på seg  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer