- NÆR SAMMENBRUDD: Susan Boyles bror hevder sangsensasjonen sliter med å takle all oppmerksomheten i forbindelse med finaleplassen i "Britain's Got Talent". Foto: All Over Press
- NÆR SAMMENBRUDD: Susan Boyles bror hevder sangsensasjonen sliter med å takle all oppmerksomheten i forbindelse med finaleplassen i "Britain's Got Talent". Foto: All Over PressVis mer

- Hun holder på å bryte sammen

Susan Boyles bror ber TV-dommerne gripe inn.

SEHER.NO: Sang-sensasjonen Susan Boyles framtid i TV-programmet "Britain's Got Talent" har de siste dagene vært i fare, etter en rekke pinlige medie-utbrudd fra den populære 47-åringen.

Nå ber Susans bror John (59) TV-dommer Simon Cowell om å gripe inn for å hindre at Susan Boyle bryter sammen.

Tidligere denne uken har Susan fått mye kritikk i britisk presse, etter å ha langet ut mot både fans, politiet og konkurrenter.

I går ble hun snakket til av politiet fordi hun skal ha bannet til to politimenn. Dagen etter skal hun ha sittet i en hotellbar og buet høylytt da dommer Piers Morgan skrøt av den 12 år gamle vidundergutten Shaheen Jafargholi.

- Hvis jeg var i Simon Cowells sko, så ville jeg si til Susan at hun ikke får være med på showet igjen, hvis hun ikke begynner tar seg sammen, sier han til The Sun.

John hevder hans populære søster sliter med å takle all oppmerksomheten hun har fått etter at hennes TV-synging gikk verden rundt via nettstedet YouTube.

- Hun har blitt jaktet på av fans i de siste sju ukene. Akkurat som alle andre har en smertegrense - hun er et menneske, tross alt.

Og arrangørene av "Britain's Got Talent" ser ut til å ha hørt på brorens bekymringer.

Susan sitter nå isolert på et øde sted for at hun skal slippe unna mediene fram til finalen til helgen.

- Det er stor bekymring for helsen hennes. Hun trenger pusterom sier en kilde til The Sun.


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!


LES OGSÅ: Lily Allen slakter Susan Boyle