Angelina Jolie:

- Hun holder det ikke ut

Eldstemann ønsker å forlate redet.

MOR OG BARN: Angelina har et nært forhold til barna sine, og spesielt Maddox (t.v). Til høyre står sønnen Pax. Foto: NTB Scanpix
MOR OG BARN: Angelina har et nært forhold til barna sine, og spesielt Maddox (t.v). Til høyre står sønnen Pax. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Angelina Jolie (43) og Brad Pitt (55) var i lang tid i bitter strid med hverandre etter at superparet gikk hver til sitt i 2016. Særlig kranglet det tidligere ekteparet om hvem av dem som skulle ha ansvaret for de seks barna deres.

Nå kan Rader Online avsløre at Angelina Jolie og Brad Pitts eldste barn, 17 år gamle Maddox Jolie Pitt, skal flytte hjemmefra, noe moren ikke skal være helt klar for ennå.

- Han er 17 år og uansett hvor mye han elsker moren, ønsker han å være alene, hevder en kilde til nettstedet.

Siden Maddox bare er 17 år, trenger han morens samtykke for å kunne flytte ut fra familiehjemmet, opplyser kilden og sier:

- Han har alltid vært bortskjemt og han vil nok få det som han vil denne gangen også, til tross for at hun ikke kan holde ut tanken på at han skal flytte ut.

Angelina skal på sin side ønske at sønnen skal bo hjemme frem til han fullfører videregående til våren, for deretter å ta høyere utdanning i Asia. Ifølge nettstedet skal mor og sønn ha besøkt aktuelle colleger i Seoul i Sør-Korea nylig.

Maddox skal tidligere også ha sett seg grundig lei på foreldrenes stadige krangler, og dermed ha ønsket å flytte ut av landet, hevder RadarOnline.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer