Angelina Jolie:

- Hun holder det ikke ut

Eldstemann ønsker å forlate redet.

MOR OG BARN: Angelina har et nært forhold til barna sine, og spesielt Maddox (t.v). Til høyre står sønnen Pax. Foto: NTB Scanpix
MOR OG BARN: Angelina har et nært forhold til barna sine, og spesielt Maddox (t.v). Til høyre står sønnen Pax. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Angelina Jolie (43) og Brad Pitt (55) var i lang tid i bitter strid med hverandre etter at superparet gikk hver til sitt i 2016. Særlig kranglet det tidligere ekteparet om hvem av dem som skulle ha ansvaret for de seks barna deres.

Nå kan Rader Online avsløre at Angelina Jolie og Brad Pitts eldste barn, 17 år gamle Maddox Jolie Pitt, skal flytte hjemmefra, noe moren ikke skal være helt klar for ennå.

- Han er 17 år og uansett hvor mye han elsker moren, ønsker han å være alene, hevder en kilde til nettstedet.

Siden Maddox bare er 17 år, trenger han morens samtykke for å kunne flytte ut fra familiehjemmet, opplyser kilden og sier:

DEN GANG DA: Lille Maddox har nå blitt stor, og skal forlate mammas trygge favn. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Lille Maddox har nå blitt stor, og skal forlate mammas trygge favn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han har alltid vært bortskjemt og han vil nok få det som han vil denne gangen også, til tross for at hun ikke kan holde ut tanken på at han skal flytte ut.

Angelina skal på sin side ønske at sønnen skal bo hjemme frem til han fullfører videregående til våren, for deretter å ta høyere utdanning i Asia. Ifølge nettstedet skal mor og sønn ha besøkt aktuelle colleger i Seoul i Sør-Korea nylig.

Maddox skal tidligere også ha sett seg grundig lei på foreldrenes stadige krangler, og dermed ha ønsket å flytte ut av landet, hevder RadarOnline.

Maddox er som nevnt eldst i søskenflokken, og er adoptert fra Kambodsja. Det tidligere stjerneparet har dessuten barna Pax (15), Zahara (14), Shiloh (12) og tvillingene Knox og Vivienne (10) sammen.

Har snakket ut

Høsten 2016 sjokkerte Brad og Angelina en hel verden da det ble kjent at sjerneparet skulle skille lag. Årene som fulgte var preget av høylytt krangling, rettslig strid og skittkasting, men høsten 2018 kom eks-paret til en midlertidig enighet om hvem som skulle ha ansvaret for de seks barna.

Etter sjokkbruddet har begge partene lettet på sløret om skilsmissen, og fortalt om den tunge tiden de gikk gjennom.

Brad har blant annet fortalt om hvordan han slet med rusen, og at han drakk for mye. Han skal imidlertid ha fått kontroll over alkoholproblemene og begynt å gå i terapi.

I følge flere kilder nær stjernen viser det seg nå at han skal være svært takknemlig for skilsmissen med ekskona, nettopp på grunn av hvordan den har påvirket helsen hans, ifølge Hollywood Life.

Nå kan det også virke som om livet smiler til Brad på kjærlighetsfronten, etter at han denne helgen ble koblet til filmstjernen Charlize Theron (43).

Brad Pitt har ny dame, Mariah Carey åpner opp om sin mentale lidelse og skrekk-filmen «A Quiet Place», som har tatt Hollywood med storm denne uken. Se siste nytt fra Hollywood med vår reporter Kjersti Flaa Vis mer Vis mer

- En svært tung periode

Angelina Jolie snakket om skilsmissen for første gang i februar 2017. I et intervju med BBC beskrev hun perioden som vært tung.

- Jeg vil ikke si så mye om det, bortsett fra at det har vært en veldig vanskelig tid. Vi er en familie, og vil alltid være det. Vi kommer oss gjennom dette og blir forhåpentligvis sterkere som familie av det, sa Hollywood-stjernen den gang.

I likhet med eksen, utdypet hun at hennes hovedfokus er barna.

- Mange andre går gjennom dette, også min familie ... Vi har alle vært gjennom en tøff tid. Fokuset mitt er på barna. Vi er og vil alltid forbli en familie. Jeg ser etter en måte dette kan gjøre oss sterkere som familie på, sa hun, ifølge People.

Pitt og Jolie, kalt «Brangelina», møtte hverandre i 2005 under filminnspillingen av «Mr. & Mrs. Smith», og forlovet seg i 2012. Bryllupet stod i all hemmelighet i Frankrike i 2014.

LES OGSÅ: - Hun er rasende over situasjonen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer