- Hun hjelper meg så jeg holder meg i skinnet

Atle Pettersen gir kjæresten mye av æren for at TV-karrieren har skutt fart.

GOD STØTTESPILLER: Atle Pettersen takker kjæresten Cathrine Eide for gode råd når det gjelder sin TV-karriere. Foto: Se og Hør
GOD STØTTESPILLER: Atle Pettersen takker kjæresten Cathrine Eide for gode råd når det gjelder sin TV-karriere. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artisten Atle Pettersen (26) har det siste året gjort stor suksess som TV-programleder.

Etter å ha fått skryt for sin innsats i NRK-programmet «Sommerbåten», har han fått jobben med å erstatte Ivar Dyrhaug i «Beat for Beat».

Lille julaften er han også å se sammen med Ingrid Gjessing Linhave som programleder i det årlige programmet «Kvelden før kvelden» på samme kanal.

I et intervju med VG sier Atle at han gir kjæresten, TV 2-journalisten Cathrine Eide (26) stor del av æren for at han har gjort de riktige valgene i sin ferske TV-karriere.

- Hun er flink til å få meg til å reflektere over de valgene jeg tar i karreren min. Jeg får masse tilbud hele tiden. «Hvorfor gjør du dette? I går sa du at du egentlig ikke ville gjøre det», sier hun for eksempel.

- Hun hjelper meg så jeg holder meg i skinnet. Hun har jobbet flere år med underholdning, så hun vet hvordan det kan være.

Da paret kom sammen på premieren til programmet «Typen til» i 2014, nølte han heller ikke med å rose kjæresten til Seoghør.no:

- Hun er helt fantastisk!, sa den stolte artisten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer