<strong>GOD STØTTESPILLER:</strong> Atle Pettersen takker kjæresten Cathrine Eide for gode råd når det gjelder sin TV-karriere. Foto: Se og Hør
GOD STØTTESPILLER: Atle Pettersen takker kjæresten Cathrine Eide for gode råd når det gjelder sin TV-karriere. Foto: Se og Hør Vis mer

- Hun hjelper meg så jeg holder meg i skinnet

Atle Pettersen gir kjæresten mye av æren for at TV-karrieren har skutt fart.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artisten Atle Pettersen (26) har det siste året gjort stor suksess som TV-programleder.

Etter å ha fått skryt for sin innsats i NRK-programmet «Sommerbåten», har han fått jobben med å erstatte Ivar Dyrhaug i «Beat for Beat».

Lille julaften er han også å se sammen med Ingrid Gjessing Linhave som programleder i det årlige programmet «Kvelden før kvelden» på samme kanal.

I et intervju med VG sier Atle at han gir kjæresten, TV 2-journalisten Cathrine Eide (26) stor del av æren for at han har gjort de riktige valgene i sin ferske TV-karriere.

- Hun er flink til å få meg til å reflektere over de valgene jeg tar i karreren min. Jeg får masse tilbud hele tiden. «Hvorfor gjør du dette? I går sa du at du egentlig ikke ville gjøre det», sier hun for eksempel.

- Hun hjelper meg så jeg holder meg i skinnet. Hun har jobbet flere år med underholdning, så hun vet hvordan det kan være.

<strong>LADER OPP TIL JUL PÅ TV:</strong> 23. desember leder Atle Pettersen NRK-programmet «Kvelden før kvelden» sammen med Ingrid Gjessing Linhave. Foto: Ole Kaland, NRK
LADER OPP TIL JUL PÅ TV: 23. desember leder Atle Pettersen NRK-programmet «Kvelden før kvelden» sammen med Ingrid Gjessing Linhave. Foto: Ole Kaland, NRK Vis mer

Da paret kom sammen på premieren til programmet «Typen til» i 2014, nølte han heller ikke med å rose kjæresten til Seoghør.no:

- Hun er helt fantastisk!, sa den stolte artisten.

I november kunne Atle også glede seg over å bli kåret til «årets best kledde mann» på Se og Hørs kjendisgalla.

– Min første tanke var «Det kan ikke stemme». Jeg begynte jo å le litt og tenkte «Så fin er jeg ikke i tøyet». Men tydeligvis … Det er første gangen jeg får en sånn pris, så jeg synes det er veldig gøy.

- Jeg er veldig opptatt av å prøve å se kul ut når jeg kler meg, så det er hyggelig å bli belønnet for strevet. Men jeg synes det var råkult, rett og slett, sa Atle til Se og Hør etter at tildelingen ble kjent.

Se intervju med Atle Pettersen på Se og Hørs kjendisgalla 2015 her:

LES OGSÅ: Disse to leder «Kvelden før kvelden»

 

 

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer