- Hun henger med drapsdømte

Lindsay Lohan har fått noen tvilsomme venner i fengsel.

HAR FÅTT VENNER: Ifølge TMZ.com skal Lindsay Lohan ha blitt venn med flere drapsdømte kvinner inne på Century Regional Detention Facility. Foto: All Over Press
HAR FÅTT VENNER: Ifølge TMZ.com skal Lindsay Lohan ha blitt venn med flere drapsdømte kvinner inne på Century Regional Detention Facility. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tirsdag denne uken overga Lindsay Lohan (24) seg til retten i Beverly Hills, og har nå tilbragt sine første dager i kvinnefengselet Century Regional Detention Facility i Lynwood i California.

«Mean Girls»-stjernen, som er dømt til 90 dagers fengsel for å ha brutt vilkårene fra en promillekjøringsdom fra 2007, bor på en ni kvadratmeter stor celle og må tilbringe opp mot 22 timer hver dag i ensomhet. 

De gjenværende fire timene hun har hatt «fri» så langt, har imidlertid filmstjernen utnyttet til det fulle.

Ifølge kjendisnettstedet TMZ.com har nemlig 24-åringen allerede klart å skaffe seg flere venner i fengselet.

Og disse kvinnene er ikke akkurat «mors beste barn» for å si det sånn.

Kilder nettstedet har snakket med kan avsløre at Lindsay skal ha blitt venninne med flere drapsdømte kvinner i løpet av de to dagene hun har tilbragt i fengselet.

Skuespillerinnen er imidlertid ikke like populær blant resten av de innsatte.  

Ifølge Us Magazine mottar Lindsay særbehandling i fengselet, noe som ikke har falt i god jord hos de andre kriminelle.

- Hun får særbehandling. Noen av de innsatte er i ferd med å bli ganske så forbannet. Jentene sier at de har vasket et spesielt rom for Lindsay, og at det rommet hadde en sykeseng, en tv og et garderobeskap for alle hennes klær, sier Debra Sickels, som tidligere var innsatt på fengselet.

Lindsay skal også krevd å få spesiell mat, nye klær, en privat telefon og en egen kvinnelig livvakt.

En talsperson for L. A. sheriff department avviser imidlertid disse påstandene.

- Hun blir behandlet akkurat som alle de andre innsatte på hennes avdeling. Det er ingen særbehandling i det hele tatt, sier talspersonen.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Får ta dop i fengselet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer