Kjetil Jansrud om kjæresten:

- Hun har ventet mye på meg

Letter på sløret om New York-ferien.

LYKKELIGE: Kjetil Jansrud og Benedicte Isabel Mortensen pleiet nettopp kjærligheten i New York. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
LYKKELIGE: Kjetil Jansrud og Benedicte Isabel Mortensen pleiet nettopp kjærligheten i New York. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert

I april 2017 skrev Se og Hør at alpinstjernen Kjetil Jansrud (33) hadde funnet lykken med Benedicte Isabel Mortensen.

Siden den gang har Jansrud delt en rekke bilder av sin utkårede i sosiale medier, og blant annet avslørt hvordan de holder forholdet varmt, spesielt med tanke på 33-åringens hektiske karriere.

Den siste tiden har de to også hatt mulighet til å reise på ferie sammen, og satte nylig kursen mot New York. Da Kjetil tirsdag denne uken gjestet «God Morgen Norge», lettet han på sløret om den lille kjærlighetsferien.

Måtte på shopping

Og turen til den amerikanske metropolen innebar blant annet at alpinisten måtte smøre seg med tålmodighet i diverse butikker.

- Jeg tenker det er helt greit. Hun har ventet på meg gjennom en hel sesong og vært på mange renn og vært tålmodig, så da tenker jeg at en mulighet for å «betale tilbake» er å være tålmodig når det skal shoppes, sier han lattermildt.

Kjetil Jansrud ble nemlig spurt i TV 2-programmet om han brukte mye tid i New York på å følge etter kjæresten, og det kunne han altså bekrefte.

- Men vi fikk litt av det jeg ville, og litt av det hun ville. Jeg tror alle menn der ute kan kjenne seg igjen, legger han til.

33-åringen har delt flere bilder fra New York-turen, og kunne blant annet avsløre at det var hans første tur til storbyen. Det gjorde han ved å dele et bilde av kjæresten som ser utover de enorme skyskraperne i den berømte byen.

Prioriterer hverandre

Kjetil Jansrud er store deler av året på reisefot, men i fjor avslørte han overfor Se og Hør at paret lever godt med avstandsforholdet.

- Det går veldig bra, vi er flinke til å pleie kjærligheten.

- Det var ikke noen overraskelse for Benedicte at jeg er mye ute og reiser. Jeg var tidlig ute med å si at «sånn er det». Hun fikk oppleve litt av det sist vinter, og det blir det samme i år. Det har gått veldig bra til nå, fortalte han til Se og Hør.

Hemmeligheten bak å holde kjærligheten varm, er at de prioriterer hverandre når Kjetil først har fri.

Da legges dietter og hviletid til side for et vanlig kjæresteliv. Før sesongen startet i fjor, var de både i vennebryllup i Firenze i Italia og på Oktoberfest hjemme i Oslo.

- Først av alt kommer idretten, jeg må jo trene. Det er vanskelig å hvile seg i form. Men vi koser oss som alle andre. Egentlig er det ikke rom for festing i hverdagen min, men det er veldig gøy med Oktoberfest. Å gjøre noe sosialt og koble litt av, det går en gang iblant, sa han.

Dale of Norway presenterer sin nye kolleksjon, og i den forbindelse har de fått flere kjendiser fra alpint-landslaget til å posere på catwalken. Aksel Lund Svindal er en av dem, og han blir blant annet intervjuet om hvor mye tid han bruker på badet om morgenen. Vis mer

Bendicte eier og driver Ultima Helse i Oslo, et lite firma som blant annet jobber med undervisning innen idrett og rekreasjon.

LES OGSÅ: Nå snakker han om homoryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer