- Hun har veldig bra utringning

Guri Schanke ledet an kjoleparaden under utdelingen av Spellemann.

Publisert

SEOGHØR.NO: Lørdag er det duket for fest i Oslo Spektrum når Spellemannsprisen blir delt ut. Store deler av Norges kjendiser er samlet for å hylle fjorårets beste musikkprestasjoner.

Mens noen var stivpyntet i flotte gallakjoler var andre mer avslappet i stilen. En av dem som strålte sterkeste på den røde løperen var Guri Schanke (54).

Schanke er kanskje best kjent for sine revy- og skuespillerprestasjoner, men ga i fjor ut sitt første studioalbum «Ut av mitt hjerte». Den flotte 54-åringen ankom prisutdelingen med kjæresten Dag Hvaring (56), som skrøt av sin utkåredes dristige antrekk.

- Hun er veldig fin. Veldig bra utrigning. Byr på litt, sier Hvaring.

- Jeg må jo «bjuda på», fastslår den flotte sangeren som bar en kjole fra byTiMo.

DRISTIG: Guri Schanke ankom Spellemann-utdelingen i en blomstrete lys kjole med dyp kløft. Det var kjæresten Dag Hvaring svært fornøyd med.  Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
DRISTIG: Guri Schanke ankom Spellemann-utdelingen i en blomstrete lys kjole med dyp kløft. Det var kjæresten Dag Hvaring svært fornøyd med. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

- Jeg vurderte bar overkropp selv, spøker Hvaring som hadde gitt Guri skoene og Hervé Léger-vesken i gave.

- Jeg tipser om hva jeg ønsker meg også får jeg ofte det, fortalte Schanke.

Flere dristige kjoler

Blogger Sophie Elise Isachsen hadde også valgt et antrekk med kløft. Hun strålte i en sort kjole med bare skuldre, matchet med mørk leppestift.

Eva Weel Skram, som er aktuell i serien «Hver gang vi møtes», hadde i likhet med Schanke valgt en lys, kort kjole. Skrams TV- og musikk-kollega Unni Wilhelmsen valgte også en kort kreasjon og hadde røde striper i sitt lange blonde hår.

KOMFORTABEL: Blogger Sophie Elise Isachsen viste også hud på den røde løperen, men fortalte at hun var veldig komfortabel.  Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
KOMFORTABEL: Blogger Sophie Elise Isachsen viste også hud på den røde løperen, men fortalte at hun var veldig komfortabel. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Kan bli tidenes yngste vinnere

En av favorittene lørdag kveld er Susanne Sundfør som kan stikke av med hele fire priser: «popsolist», «årets produsent», «årets låt» og «årets album». Hun kan også bli kåret til «årets spellemann». Denne kategorien kan også bli vunnet av popduoen Marcus og Martinus, som dermed har mulighet til å bli tidenes yngste Spellemann-vinnere. Gutta er også nominert i kategorien «årets popgruppe», «årets låt» og «årets nykommer».

Også popkometen Kygo kan ta med seg flere priser lørdag. Han er nominert til «årets musikkvideo», «årets nykommer», «årets produsent», i tillegg til to nominasjoner i kategorien «årets låt».

Karpe Diem har gjort stor suksess med sitt siste album og er nominert til «årets låt» og to nominasjoner for «årets musikkvideo». Lars Vaular er også nominert i tre kategorier.

Her er kveldens vinnere:

Årets spellemann - Kygo
Årets nykommer - Aurora
Årets musikkvideo - Karpe Diem «Hvite menn som pusher 50»
Barnemusikk - Maj Britt Andersen «Væla omkring»
Popsolist - Susanne Sundfør «Ten Love Songs»
Årets album  - Susanne Sundfør «Ten Love Songs»
Årets produsent - Susanne Sundfør «Ten Love Songs»
Elektronika/dancemusikk - André Bratten «Gode»
Urban - Arif «High End/Asfalt»
Rock - Beglomeg - Eurokrjem»
Tekstforfatter — Odd Norstoga - «Dette landet»
Popgruppe - Bow to Each Other - «My heart is a target»
Årets låt - Kygo - «Stole the show feat. Parson James»
Hederspris - Tommy Tee

LES OGSÅ: Kygo stjeler showet hos Ellen DeGeneres

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer