Angelina Jolie:

- Hun har vært på noen dater

Angelina Jolie skal endelig se fremover etter skilsmissen.

SINGEL: Angelina Jolies hovedfokus etter skilsmissen har vært de seks barna. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Angelina Jolies hovedfokus etter skilsmissen har vært de seks barna. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er nå tre siden Angelina Jolie (44) og Brad Pitt (55) kom med sjokknyheten om at de skulle skilles, kun to år etter at de ga hverandre sine «ja» i en privat seremoni i Frankrike.

Paret, som har barna Maddox (18), Pax (15), Zahara (14), Shiloh (13) (som også omtales som John, journ anm) og tvillingene Knox og Vivienne (11) sammen, hadde da vært kjærester siden 2004.

Det var «Maleficent»-stjernen som ville ut av ekteskapet, og via sin talsperson fortalte hun til Us Weekly at valget ble tatt fordi «det er det beste for familien». Jolie ba også om omsorgsretten for alle seks barna alene, og i etterkant lå eksene lenge i en bitter strid om nettopp denne fordelingen.

Prioriteringer

Nå kan det virke som om seksbarnsmoren endelig klarer å se fremover igjen. Den siste tiden har hun nemlig vært åpen for å skape nye bekjentskaper.

- Hun har vært på noen dater, men ingenting seriøst har kommet ut av dem, sier en kilde til Us Weekly.

Videre forteller kilden at 44-åringen derimot ønsker å «heale» sårene sine ordentlig før hun begir seg fullstendig ut i neste kapittel i livet.

- Hun har ikke lukket døren for å treffe en ny mann, men det er ikke hovedfokuset hennes. For øyeblikket prioriterer hun barna, jobben og å rydde opp etter den skitne skilsmissen.

STARSTRUCK: Programleder Ellen DeGeneres blir svært distrahert når hun ser at en av verdens største filmstjerner sitter i salen under innspillingen av «Ellen DeGeneres Show». Video: Viaplay. Vis mer

I tillegg til ekteskapet med Pitt, så har også Jolie vært gift to ganger tidligere. Fra 1996 til 2000 med Jonny Lee Miller (46), og fra 2000 til 2003 med Billy Bob Thornton (64).

Å gå ned kirkegulvet en fjerde gang skal være uaktuelt for «Tomb Raider»-stjernen.

- Hun kommer aldri til å gifte seg igjen. Hun følte Brad presset henne til å inngå ekteskapet. Det var egentlig ikke noe hun ønsket selv, fortalte en kilde til Us Weekly sist måned.

Rusproblemer

Etter bruddet fra «Ad Astra»-stjernen ble det blant annet hevdet at han slet med rusproblemer, og derfor ikke var skikket til å ta vare på barna sine.

Våren 2017, i sitt første intervju etter bruddet, avslørte Pitt også selv at han hadde sluttet å drikke alkohol og gikk til terapi.

- Jeg drakk for mye. Det ble et stort problem. Jeg er veldig glad for at det har gått et halvt år nå, det føles både godt og vondt, men jeg har fått kontroll over og kontakt med følelsene og sjelelivet mitt igjen, fortalte han til GQ Style, og forklarte at han skjulte drikkingen for omverdenen.

- Helt ærlig, så kunne jeg drikke en russer under bordet med hans egen vodka. Jeg var profesjonell. Jeg var god, avslører han.

Dater på hver sin kant

I mars i fjor ble Angelina for første gang koblet til en ny mann etter den vonde skilsmissen. Nærmere bestemt den halvt svenske skuespilleren Garrett Hedlund (33), ifølge Radar Online.

«Salt»-skuespilleren og Garrett møttes allerede i 2014, da sistnevnte hadde en rolle i filmen «Unbroken», regissert av Angelina. En kilde fortalte da til nettstedet at de to hadde tatt opp kontakten.

- Det har gått fra at de mailet fra tid til annen, til at de nå sender hverandre meldinger hele tiden og planlegger romantiske middager på tomannshånd, hevdet kilden i fjor vår.

I januar i år ble hun også linket til den meksikanske regissøren og Oscar-vinneren Alfonso Cuarón (58) etter at duoen ble observert sammen på en privat filmvisning i Hollywood.

Brad Pitt skal på sin side også ha kastet seg ut i dating-livet.

I fjor tilbrakte han blant annet mye tid sammen med den 43 år gamle professoren Neri Oxman, ifølge People.

- Han har vært på dater, men er veldig, veldig avslappet til det hele, fortalte en kilde til Us Weekly i september, og la til at hovedfokuset hans også er barna.

LES OGSÅ: - Owen Wilson har aldri sett datteren sin

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer