- Hun har vært der for meg i tykt og tynt

Jennifer Aniston roser bestevenninnen Courteney Cox opp i skyene.

TETTE BÅND: Courteney Cox og Jennifer Aniston har vært bestevenninner i snart 20 år.  Foto: REX/Richard Young/All Over Press
TETTE BÅND: Courteney Cox og Jennifer Aniston har vært bestevenninner i snart 20 år. Foto: REX/Richard Young/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I ti år var Hollywood-stjernene Courteney Cox (49) og Jennifer Aniston (44) kollegaer i suksesserien «Venner for livet».

I tillegg til å være venninner på skjermen utviklet de også et tett vennskap privat, så da Courteney fikk datteren Coco (9) var det naturlig at Jennifer ble gudmoren hennes.

Jentene elsker å reise på ferier sammen og prøver å se hverandre så ofte som deres hektiske timeplaner tillater det.  

I et intervju med magasinet More åpner Aniston seg nå om hvor mye Cox betyr for henne.

- Court dømmer absolutt ingen. Du føler deg aldri kritisert av henne. Hun er ekstremt rettferdig, latterlig lojal og utrolig kjærlig, forteller hun, ifølge E!Online.

Det er ingen hemmelighet at Cox var Anistons beste støtte gjennom det tunge bruddet fra Brad Pitt (50) i 2005. Etter fem års ekteskap innledet Pitt et forhold til Angelina Jolie (38), som han i dag har seks barn sammen med, og Jennifers liv ble plutselig snudd på hodet.

Da var det godt å ha bestevenninnens arm å gråte på.

- Jeg har sovet mye på gjesterommet hennes. Uten å avsløre for mye om privatlivet mitt, så kan jeg si at hun har vært der for meg gjennom tykt og tynt, forteller skuespilleren til bladet.

I 2010 var det Jennifer sin tur til å stille opp for Courteney da hun og ektemannen David Arquette (42) gikk hver til sitt etter 11 år.

I dag er begge jentene lykkelig forelsket igjen på hver sin kant. Mens Aniston planlegger bryllup med kjekkasen Justin Theroux (42), har Cox blitt kjæreste med den 12 år yngre musikeren Johnny McDaid (37).

LES OGSÅ: Aniston (44) har den mest ettertraktede kroppen