- Hun har unaturlig lite rynker

Plastisk kirurg mener Catherine Zeta-Jones ser for bra ut for sine 42 år.

KJEMPER MOT ALDEREN: Catherine Zeta-Jones er kåret til en av verdens vakreste kvinner og liker ikke rynkene som følger med alderen.  Foto: All Over Press
KJEMPER MOT ALDEREN: Catherine Zeta-Jones er kåret til en av verdens vakreste kvinner og liker ikke rynkene som følger med alderen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da stjerneparet Michael Douglas (67) og Catherine Zeta-Jones (42) ankom en veldedighetsfest i New York forrige helg fikk skuespillerens ansikt gjestene til å sperre opp øynene.

42-åringen er alltid flott, men nå ser det ut til skjønnhetsprosedyrene er i ferd med å ta overhånd. Catherines øyenbryn så unaturlig høye ut og huden var stram og rynkefri.

- Det ser ut som hun begynner å følge i ektemannens plastiske fotspor, sier plastisk kirurg Anthony Youn til Radaronline.

Legen tror skuespilleren har endret på kinn og panne.

- Kinnene hennes ser runde og friske ut, som kan være et resultat av injeksjonsbehandlingen Sculptra.

Behandlingen skal øke kroppens produksjon av kollagen som motvirker aldringseffektene. Youn mener også at «Zorro»-stjernen har unaturlig lite rynker for en 42-åring.

- Hun har uvanlig lite rynker rundt øynene og i pannen for en kvinne på hennes alder, mest sannsynlig et resultat av Botox. Det blir vanligvis ikke injisert under øynene, derfor har hun litt rynker på nedre øyelokk.  


Ektemannen skal ha hatt flere ansiktsløftninger og bruker Botox jevnlig.

Det har vært et tøft år for filmparet. Sommeren 2010 fikk Michael kreft i halsen, men ble senere erklært frisk. Jones, som har diagnosen bipolar lidelse, hadde et sammenbrudd for ett år siden og ble lagt inn på mentalsykehus.

  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hva sier Michael Douglas til dette? 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer