- Hun har «the girl next door»-faktoren

Norges mest profilerte fotografer står i kø for å fotografere Therese Johaug.

MODELL: Therese Johaug har ved flere anledninger blitt fotografert på modelloppdrag av den profilerte fotografen Marcel Leliënhof.
MODELL: Therese Johaug har ved flere anledninger blitt fotografert på modelloppdrag av den profilerte fotografen Marcel Leliënhof. Vis mer
SEHER.NO: Det er ikke bare i skisporet at den søte langrennsjenta Therese Johaug (23) fra Os gjør det bra, også foran kamera får hun nemlig skryt. 

- Som modell er hun veldig flink. Hun er veldig avslappet, samtidig som hun utstråler masse energi. Hun har «the girl next door»-faktoren. Hun er jenta norske menn vil be på date og norske jenter vil være venninne med, sier fotograf Lasse Berre til dagens papirutgave av Dagbladet.

Fotograf Marcel Leliënhof må si seg enig.

- Hun er «the girl next door» samtidig som hun er et friskt pust i det «jantelovhelvete» vi lever i, mener han.

Berre tror han vet hvorfor den vakre 23-åringen gjør seg så godt foran kamera.


-Hun framstår som ekte, uredd, positiv og blid. Det er vanskelig å ikke la seg sjarmere av jenta som med smil fra øre til øre kaster seg rundt halsen på kongen i ekstatisk lykke etter VM-triumfen, sier Berre.

Johaug selv sier til avisen at hun tipper at det er fordi hun er så sprudlende at fotografene liker å jobbe med henne.

- Kanskje de synes jeg er sprudlende og livlig? Jeg tenker ikke så mye på det. Jeg er bare meg sjøl. Kanskje det er det de liker, sier hun til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: