<b>DØDE: Etter å ha kjempet mot kreftsykdommen ble Beth Chapman, TV-dusørjeger, lagt i kunstig koma. Onsdag gikk hun bort. Foto: NTB Scanpix.</b>
DØDE: Etter å ha kjempet mot kreftsykdommen ble Beth Chapman, TV-dusørjeger, lagt i kunstig koma. Onsdag gikk hun bort. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Beth Chapman er død:

- Hun har tatt trappen til himmelen

TV-dusørjegeren ble tidligere denne uken lagt i kunstig koma. Onsdag døde hun 51 år gammel.

Publisert

Det har vært en tøff tid for Chapman-klanen. Beth Chapman, kjent fra realityserien «Dog the Bounty Hunter» har kjempet mot kreft siden 2017. Etter å ha fått påvist strupekreft gjennomgikk hun en vellykket operasjon, men i fjor kom kreften tilbake og Chapman ble nødt til å gjennomgå cellegiftbehandling.

Mandag denne uken ble realityprofilen lagt i kunstig koma og ektemannen Duane «Dog» Chapman ba fansen på sosiale medier om å be for kona.

- Vær så snill å be for Beth nå. Tusen takk. Jeg elsker dere, skrev ektemannen i et innlegg på Twitter.

Onsdag melder TMZ at nå har Beth Chapman gått bort. Tv-profilen sovnet inn på et sykehus i Honolulu.

Dette bekrefter også Duane i en Twitter-post:

- Klokken er 5.32 på Hawaii, og dette er tidspunktet hun vanligvis våknet opp for å hike i fjellet Koko Head. Men i dag tok hun trappen til himmelen. Vi elsker deg, Beth. Ses på den andre siden.

- Forberedte seg på det verste

Nyheten kommer bare en dag etter at samme nettsted meldte at de pårørende forberedte seg på det verste, og henviste til kilder nær familien.

Det var ikke forventet at Beth Chapman ville bli frisk igjen. Tirsdag skrev TMZ at moren til Beth hadde flydd til Hawaii for å være hos datteren. Barn og barnebarn skal også ha vært samlet ved hennes side før hun døde.

Duane har holdt fansen oppdatert om Beths tilstand og mandag delte han blant annet delt et bilde fra sykesengen, der han viste frem hånden til kona - og hennes velstelte negler.

Opprørte fans

Under innleggene, som Duane Chapman har publisert på sosiale medier, har det strømmet inn med oppmuntrende ord til familien, og fansen var tydelig opprørte over nyheten om at tv-profilen var lagt i koma.

- Kjære gud. Vær så snill og gi Beth og Chapman-familien all den styrken og kjærligheten de trenger. Vær så snill og legg armene rundt dem alle i denne tunge tiden og la dem få vite at de ikke er alene. Vær så snill å gi Beth ekstra styrke og kjærlighet og la henne få vite at hun ikke er alene, skrev en Twitter-bruker.

POPULÆRE: Gjennom tv-serien «Dog the Bounty Hunter» har ekteparet Beth og Dog Chapman opparbeidet seg en stor fanskare. Foto: NTB Scanpix.
POPULÆRE: Gjennom tv-serien «Dog the Bounty Hunter» har ekteparet Beth og Dog Chapman opparbeidet seg en stor fanskare. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Jeg ber for vakre Beth og deg, Dog. Vær sterk, hun trenger deg nå mer enn noen gang, delte en annen.

- Jeg er så ubeskrivelig lei meg for at du, Beth og din familie går gjennom dette. Hun er en av de sterkeste kvinnene jeg vet om, skrev en tredje.

Nytt TV-program

Realitystjernen har vært en del av tv-serien «Dog the Bounty Hunter» sammen med ektemannen siden seriens start i 2004, og fram til den ble tatt av tv-skjermen i 2012. I tv-programmet fulgte man Dog og Beth i deres jakt på kriminelle.

NYTT PORGRAM: Til tross for kreftdiagnosen kunngjorde ekteparet i juni at et nytt tv-program med navnet «Dog's Most Wanted» vil bli å se på tv-nettverket WGN America. Foto: NTB Scanpix.
NYTT PORGRAM: Til tross for kreftdiagnosen kunngjorde ekteparet i juni at et nytt tv-program med navnet «Dog's Most Wanted» vil bli å se på tv-nettverket WGN America. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Etter at tv-programmet ble lagt på is dukket ekteparet opp i nok et tv-program. I «Dog and Beth: On the Hunt» var Chapman-paret å se fra 2013 til 2015.

Ifølge CNN ble Beth innlagt på sykehus i april i år på grunn av en opphopning av væske i lungene, og det ble da utført en prosedyre for å lette på presset.

Til tross for kreftdiagnosen kunngjorde ekteparet nylig at et nytt tv-program med navnet «Dog's Most Wanted» vil bli å se på tv-nettverket WGN America.

- Min kone, mitt livs kjærlighet, kjemper for livet og i stedet for å være hjemme og hjelpe henne, er jeg ute og leter etter deg, uttalte Dog Chapman i tv-programmets promovideo.

KREVENDE: Beth ble diagnostisert med strupekreft i stadium to i 2017. Foto: NTB Scanpix.
KREVENDE: Beth ble diagnostisert med strupekreft i stadium to i 2017. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Åpen om tilstanden

Både Beth og Duane har titt og ofte delt bilder og innlegg med følgerne sine på sosiale medier etter at kreften kom tilbake. De har vært helt åpne med fansen om hvordan helsetilstanden har vært.

Beth delte blant annet dette bildet av seg selv med emneknaggen #cancerwillnotbeatme - at hun ikke ville la seg bli slått av kreftsykdommen.

Ifølge TMZ etterlater Beth Chapman seg fire barn, 14 barnebarn, samt ektemannen Duane Chapman.

LES OGSÅ: Alex Rodriguez og Kylie Jenner: Ble fersket i løgn om Kylie Jenner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer