- Hun har tatt altfor mye botox

Hudlege mener Carla Bruni ser ut som et ekorn.

STIV I MASKA: En amerikansk hudlege mener Carla Bruni gjør alt hun kan for ikke å se ut som alderen hennes skulle tilsi.  Foto: All Over Press
STIV I MASKA: En amerikansk hudlege mener Carla Bruni gjør alt hun kan for ikke å se ut som alderen hennes skulle tilsi. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Carla Bruni (44) livnærte seg som toppmodell, før hun giftet seg med Frankrikets president Nicolas Sarkozy (56). Bruni fødte nylig sitt første barn, og nå virker det som hun gjør alt for ikke å se ut som sine 44 år.

Hudlegen Ben Behnam sier til nettstedet radaronline, at det virker som Carla har hatt for mange skjønnhetsoperasjoner den siste tiden.

- Carla har for mye botox. Hun har gjort altfor mye med utseende sitt, derfor ser hun ofte overrasket ut på bilder. Jeg synes hun ser ut som et ekorn, sier han til radaronline.

Legen har studert bilder av førstedamen og tror hun har tatt flere inngrep.

- Hun ser ut som hun har hatt et hakeløft og botox i kinnene. Dessverre ser ikke resultatet naturlig ut.

Ifølge Behnam hadde det sett bedre ut, dersom Bruni og andre stjerner hadde nøyd seg med noen få inngrep.

- Mange kjendiser ser helt like ut. De har runde kinn og katteøyne. De burde bare gjøre noen få forandringer så de ser ut som en yngre versjon av seg selv, i stedet for en 50-åring som vil være 25 år. 
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Presidenten uteble da datteren ble født  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer