VERDENS MEST KJENTE RUMPE?: Rachael Carr har vært bodydouble for blant andre Britney Spears, Christina Aguilera og Kylie Minogue.  Foto: All Over Press
VERDENS MEST KJENTE RUMPE?: Rachael Carr har vært bodydouble for blant andre Britney Spears, Christina Aguilera og Kylie Minogue. Foto: All Over PressVis mer

Hun har stuntrumpa til stjernene

Rachael "The Body" Carr har kanskje Hollywoods aller mest kjente - og mest brukte - rumpe...

SEHER.NO: Selv om det fortsatt regnes som en av underholdningsbransjens største hemmeligheter, vet de fleste at når kjendisene kler av seg, er det ikke alltid "virkeligheten" man ser.

For bak Britney, Kylie eller Christinas perfekte ytre, er det ofte en helt annen kvinne som står.

29 år gamle Rachael "The Body" Carr er en av disse, eller en såkalt "bodydouble" som det også kalles.

Se video og flere bilder av Rachael Carr lenger ned!

Carr har tidligere vært "stuntrumpe" for nettopp superstjerner som Britney Spears, Kylie Minogue og Christina Aguilera, og er vant til å se sine kroppsdeler "stjålet" av noen av verdens største stjerner, skriver Daily Mail.  

29-åringen ønsket opprinnelig å bli popstjerne, men ble i 2005 kalt inn på casting der de krevde en jente som var en spesiell høyde og vekt. Etter at Carr fikk jobben, fikk hun vite at rollen hennes var å være Britney Spears "bodydouble" i Pepsis gladiator-reklame.

- Da jeg fant ut at jeg skulle være en bodydouble for Britney ble jeg kjempeoverrasket, glad og livredd. Jeg traff henne under innspillingen i Roma, og hun var så snill, "Oh my god, du er så søt", sa hun til meg, sier Carr i intervju med Daily Mail.

Etter Britney-rollen strømmet det inn med tilbud til den smekre blondinen, som blant annet fikk rollen som Kylie Minogues bodydouble i H&Ms bikinireklame.

Se bikinireklamen lenger ned!

- Hun er kjempesøt og jobber alltid med de samme menneskene, de er som en familie. Hun er min favorittkjendis å jobbe med, og også den som er nærmest meg størrelsesmessig, sier Carr.

29-åringen brukes som oftest i roller der hele kroppen hennes benyttes, men hun har møtt andre bodydoubles som spesialiserer seg innenfor visse kroppsdeler.

- Nina "The Hand" er dronningen av håndmodeller og har perfekte hender som brukes i alt mulig av reklamer. Colin "The Feet" pleide å få noen av de beste fotballspillerne i verden til å se bedre ut enn de egentlig gjør, forteller hun.

Men selv om det å være en bodydouble kan være lukrativt og hun ofte tjener opp mot 15.000 kroner per dag, innrømmer Carr at det er stort press for å stadig holde kroppen på topp.

Nylig måtte hun omforme rumpa og brystene hos en plastisk kirurg.

- Det er sterkt press på å holde seg perfekt. Jeg må trene regelmessig og være svært streng med hva jeg drikker og spiser. Kroppen er et tempel, men av og til må den fikses på, jeg har blant annet gjennomført to brystoperasjoner og hatt rumpa omformet. Det ville vært hardt å overleve i denne bransjen uten det, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no

LES OGSÅ: - Kylies rumpe-double under kniven

Se video av Carr her (og flere bilder av henne under videovinduene):

[obj:media:6660]RUMPEFORMING: Nylig gjennomgikk Rachael en reforming av rumpa hos kirurgen. Foto: All Over Press
OPERERT: Carr har også operert brystene to ganger. Foto: All Over Press
FAVORITTEN: -Kylie er min favorittkjendis, sier Carr, som var popstjernens bodydouble i H&Ms bikinireklame. Foto: All Over Press
I REKLAMEN: Her er Carr i rollen som Kylie i reklamefilmen. Foto: All Over Press
POPSTJERNEDRØM: Opprinnelig hadde Carr drøm om å bli popstjerne. Foto: All Over Press
LUKRATIVT: Rachael kan tjene opp mot 15.000 kroner dagen som bodydouble. Foto: All Over Press