18 ÅR YNGRE: Suki Waterhouse på vei inn til Elle Style Awards i London i februar - og det var nettopp på dette eventet at den 20 år gamle jenta ble introdusert til den amerikanske kjekkasen Bradley Cooper. Foto: Stella Pictures
18 ÅR YNGRE: Suki Waterhouse på vei inn til Elle Style Awards i London i februar - og det var nettopp på dette eventet at den 20 år gamle jenta ble introdusert til den amerikanske kjekkasen Bradley Cooper. Foto: Stella PicturesVis mer

Hun har stjålet Bradleys oppmerksomhet

- Han er utrolig fascinert av henne, sier kilde om Bradley Cooper.

SEOGHØR.NO: I forrige måned var skuespiller-kjekkas Bradley Cooper (38) i London blant annet for å ta del i den britiske prisudelingen BAFTA og Elle Style Awards.

Under sistnevnte event ble «Silver Linings Playbook»-stjernen introdusert for den britiske modellen Suki Waterhouse (20), og ble så fascinert av den unge blondinen at han nå har invitert henne over Atlanteren for en date nummer to.

- Bradley har tekstet Suki hver dag siden de møttes i London, og nå vil han at hun skal komme på besøk til ham i Los Angeles. Han er veldig fascinert av henne, og hun er veldig interessert i ham, hevder en kilde RadarOnline har snakket med.

Planen er å få til at den britiske skjønnheten kommer over til USA før Bradley, som regnes for å være en av Hollywoods hotteste ungkarsmenn, legger ut på omfattende «The Hangover Part III»-promoteringsturné.

Sist gang Bradley Cooper var i et fast forhold var med skuespiller Zoe Saldana (34), som han gjorde det slutt med i begynnelsen av 2013. Hans mor Gloria Cooper har blant annet advart kjekkasen mot å involvere seg med Saldana ettersom hun mener at 34-åringen ikke er bra nok for sønnen.

Nå gjenstår det bare å se om mamma Gloria godkjenner den 18 år yngre britiske catwalk-modellen Waterhouse når hun kommer på Los Angeles-besøk...

LES OGSÅ: Lille Harper heide entusiastisk på pappa David Beckham