- Hun har sprøytet fett i rumpa

Nok en gang svirrer ryktene om at Kim Kardashian har økt størrelsen på baken med hjelp av kunstige midler.

STOR FORSKJELL: Det er lett å se forskjellen på Kim Kardashian fra 2006 (her sammen med sin tidligere venninne Paris Hilton) og dagens utgave. Foto: All Over Press
STOR FORSKJELL: Det er lett å se forskjellen på Kim Kardashian fra 2006 (her sammen med sin tidligere venninne Paris Hilton) og dagens utgave. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Helt siden Kim Kardashian (33) ble verdensberømt i 2007 - da hennes hjemmelagde sex-video ble lekket på nettet - har hun fått massiv oppmerksomhet for sin formfulle bakende.

Flere ganger har sosietetspiken måttet nekte for å ha operert inn implantater i rumpa. I stedet hevder Kanye Wests forlovede at det er hennes eksotiske gener som er skyld i størrelsen.

- Jeg er halvt armensk, så rumpa mi stammer fra min fars familie. Jeg er stolt av den, og den er min. Jeg er ikke operert. Jeg er veldig fornøyd med meg selv, har hun tidligere sagt til Cosmopolitan.

FRA LITEN TIL STOR: Her er Kim sammen med eks-venninnen Paris Hilton i 2006 - året før hun ble berømt. Da var stussen betydelig mindre enn nå. Foto: All Over Press
FRA LITEN TIL STOR: Her er Kim sammen med eks-venninnen Paris Hilton i 2006 - året før hun ble berømt. Da var stussen betydelig mindre enn nå. Foto: All Over Press Vis mer

 

Men nå hevder kilder nær superstjernen at det ikker er implantater, men fettinnsprøytninger i baken, som er Kims hemmelighet.

Etter at hun fødte datteren North West i fjor sommer, skal Kim ha vært spesielt opptatt av å holde stussen ved like med innsprøytninger.

- Kim har ikke implantater. Hun har fettsugd magen og lårene, for så å få fettet sprøytet inn i rumpa. Hun bruker også truser med polstring innimellom, avslører en kilde til magasinet Closer.

FETT-INNSPRØYTNING: Kims venner hevder rumpa ikke er naturlig. Forskjellen er uansett stor.
FETT-INNSPRØYTNING: Kims venner hevder rumpa ikke er naturlig. Forskjellen er uansett stor. Vis mer

 

Den 1.59 centimeter høye reality-stjernen la på seg 22 kilo under graviditeten. Kim har klart å få tilbake figuren gjennom beinhard trening og Atkins-dietten.

- Hun har bestandig vært besatt av rumpa, og venner tror hun har fått den formet med innsprøytninger etter fødselen. På en god dag elsker hun rumpa og puppene sine, mens hun andre dager skulle ønske hun var høyere og slankere, fortsetter kilden.

Kim Kardashian har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

LES OGSÅ: Slik protesterer Khloe Kardashian mot pels.

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer