- Hun har sett meg i alle mulige ekle fasonger

Filmstjernen Christian Bale vektøkning ble til humor på hjemmebane.

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Christian Bale (39) har forandret kroppen sin dramatisk opp gjennom årene.

Først slanket han seg til det ugjenkjennelige da han gikk ned 30 kilo for rollen i «The Machinist», før han la på seg en mengde muskler for «Batman Begins», før han nok en gang gikk ned de samme kiloene for å kunne spille en utmagret rusmisbruker i «The Fighter».

NED OG OPP: Christian Bale går igjennom store fysiske forandringer fra rolle til rolle. Her er han fra «The Machinist» og «Batman Begins».
NED OG OPP: Christian Bale går igjennom store fysiske forandringer fra rolle til rolle. Her er han fra «The Machinist» og «Batman Begins». Vis mer

Før Bale skulle i gang med rollen som bløffemaker i den kommende filmen «American Hustle» gikk filmstjernen opp 20 kilo. Det ga skuespillerens åtte år gamle datter blod på tann.

- Hun syns det var kjempemorsomt at jeg hadde en stor mage og var skallet. Hun pleide å klappe meg på magen og mobbe meg, sier Bale til People.

Når «Batman»-stjernen spilte søvnløse og utslitte Trevor Reznik i «The Machinist» levde han på et eple og en boks tunfisk om dagen, men før han tok på seg rollen som Irving Rosenfeld i «American Hustle» var dietten noe annerledes.

- Jeg spiste en mengde smultringer, mange cheeseburgere og egentlig hva som helst som jeg kom over, forteller stjernen.

ENORM STØTTE: Filmstjernen roser kona Sibi Blazics tålmodighet og forståelse. Foto: All Over Press
ENORM STØTTE: Filmstjernen roser kona Sibi Blazics tålmodighet og forståelse. Foto: All Over Press Vis mer

På spørsmål om hva kona, Sibi Blazic (43), syns om forvandlingen forteller Bale at hun stort sett er veldig støttende.

- Hun har sett meg i så mange forskjellige, ekle former og hun tolererer meg uansett hvordan jeg ser ut. Jeg er heldig som har en så tålmodig, forståelsesfull og kjærlig kone, sier skuespilleren til People.

Det skal også være takket være Balzic at Bale takket ja til å delta i «American Hustle». For Christian ble det et gjensyn med regissøren David O’Russell. De jobbet sist sammen på filmen «The Fighter», der Bale til slutt stakk av med Oscar for «beste mannlige birolle». Bale var derimot først skeptisk til å takke ja til rollen.

- Jeg kjente at jeg behøvde så mye tid for å kunne forberede meg for rollen. Jeg kjente at jeg ikke kunne gjøre det ordentlig, sier Bale i et intervju med Variety.

Da tok kona grep og ringte til regissøren.

- Uten å fortelle det til meg ringte hun opp begge to og sa «Ja, han kan gjøre det», forteller skuespilleren.

- Jeg er alltid overbevist om at jeg ikke kan gjennomføre ting, men takk gode Gud så klarte jeg det, ler filmstjernen.

LES OGSÅ:  - Nekter å spille Batman igjen