- Hun har satt opp timeplan for sex

Slik vil Victoria Beckham oppfylle drømmen om en datter.

TØFF TIMEPLAN: Ifølge en venn av Victoria og David Beckham, er den tidligere Spice Girls-sangerinnen så oppsatt på å få en datter, at hun har satt opp en timeplan for når det er gunstigst å ha sex.  Foto: All Over Press
TØFF TIMEPLAN: Ifølge en venn av Victoria og David Beckham, er den tidligere Spice Girls-sangerinnen så oppsatt på å få en datter, at hun har satt opp en timeplan for når det er gunstigst å ha sex. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Den tidligere Spice Girl-sangerinnen Victoria Beckham (35) har ikke lagt skjul på at hun sterkt ønsker seg en datter for å gjøre barneflokken - som består av sønnene Brooklyn (11), Romeo (7) og Cruz (5) - komplett.

Nå hevder en venn av Victoria og hennes ektemann - fotballstjernen David Beckham (34) - at den tidligere popstjernen ikke lar noen tilfeldigheter gå til spille for å få oppfylt babydrømmen.

Vennen sier til The Sun at Victoria har satt opp timeplan for når de gunstigste tidspunktene for å ha sex er, i tillegg til å kreve at David stiller opp opptil fem ganger om natten...

- Etter det David har sagt, betyr det at han må levere varene når som helst, og være parat hele tiden, sier kilden til The Sun.

Paret hadde ifølge avisa tenkt å vente med baby-planene til etter sommerens fotball-VM, men etter at David Beckham ble skadet, har de bestemt seg for å starte på forskudd.

Og anstrengelsene på soverommet har ifølge vennen satt sitt merke på David Beckham, som de siste dagene har fått en pust i bakken på grunn av at Victoria har vært på en forretningsreise til London.

- Han var utslitt og glad for å få en pause. Han klager ikke, men på grunn av skaden i foten er det vanskelig nok bare å komme seg rundt, for ikke å snakke om å turne rundt på soverommet fem ganger om dagen, sier vennen til The Sun.

Hverken David eller Victoria Beckham har så langt kommentert de siste påstandene.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  


LES OGSÅ: Støtter syltynne modeller