<strong>RUNDERE:</strong> Her er Odd Reitan og Camilla Astrup sammen på Spellemannsprisen 2009. Foto: Stella Pictures
RUNDERE: Her er Odd Reitan og Camilla Astrup sammen på Spellemannsprisen 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hun har revet av meg noen kilo fett og litt skjegg

Odd Reitan ble rammet av aldersangst og la om livsstilen takket være kjæresten Camilla Astrup.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den trønderske forretningsmannen Odd Reitan, som fyller 60 år i morgen, har den siste tiden gått ned hele 12 kilo etter at kjæresten Camilla Astrup (47), enken etter Arne Næss Jr., hjalp ham med å kutte røyken og legge om kostholdet.

- Jeg var i ganske dårlig form en stund. Jeg var redd: Jeg var konstant slapp og formen skrantet. Jeg vil jo egentlig bli 200 jeg, for jeg synes alt er så gøy. Og så traff jeg jo Camilla da, som selvfølgelig har revet av meg noen kilo fett og litt skjegg, sier «REMA 1000»-kongen til VG.

Paret hadde kjent hverandre i en årrekke før de i 2007 offisielt ble et par, men har ingen planer om å flytte sammen eller gifte seg. Astrup bor i Holmenkollen i Oslo sammen med sønnene sine, mens Reitan holder hus i Trondheim.


- Nei, jeg har ingen umiddelbare planer om det. Men det er klart, det blir en del ekstra turer til Oslo. Dessverre kan jeg ikke flytte til Oslo. Jeg er avhengi av å være i Trondheim på grunn av kontakter og jobben - i tillegg til at jeg ønsker å bo i byen min, sier han til avisen.

Bursdagsbarnet, som flyr over 200 gjester til eksklusiv bursdagsfeiring i Marbella i Spania, ble i forrige uke rammet av aldersangst. Sønnen Ole Robert Reitan kunne derimot berolige faren om at 60 er det nye 40.

- Jeg føler at jeg er i langt bedre form enn da jeg var 50. Camilla lærte meg litt om kosthold og sånn har det forsvunnet i hvert fall tolv kilo fett og kommet på en hel del muskler. All respekt til henne for det, sier den spreke forretningsmannen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Glad jeg er i live!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer