- Hun har psykiske problemer

Oppførselen til skandaleombruste Amanda Bynes skremmer folk rundt henne.

SLITER: Skuespiller Amanda Bynes har vakt oppsikt med fyllekjøring og andre biluhell de siste månedene. Etter å ha blitt fotografert mens hun angivelig røykte marihuana i bilen, har det også dukket opp historier om at hun sliter med psykiske probleme Foto: Stella Pictures
SLITER: Skuespiller Amanda Bynes har vakt oppsikt med fyllekjøring og andre biluhell de siste månedene. Etter å ha blitt fotografert mens hun angivelig røykte marihuana i bilen, har det også dukket opp historier om at hun sliter med psykiske probleme Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Amanda Bynes (26) har den siste tiden skapt overskrifter med uforsvarlig bilkjøring og angivelig marihuanarøyking.

Men ifølge TMZ har «Easy A»-stjernen mer dyptgripende problemer. Nettstedet har snakket med flere personer som har hatt konakt med 26-åringen de siste månedene, og historiene deres tyder på at Bynes sliter psyisk.

Oppførselen hennes på treningsstudioet Equinox i West Hollywood skal stadig ha blitt mer forstyrrende. En kilde sier at Bynes så forvirret ut og begynte å føre en samtale med seg selv da hun ankom treningssenteret torsdag.

Og på ellipsemaskinen skal hun plutselig ha stoppet opp og begynt å le hysterisk uten grunn, sier en annen kilde til TMZ. Denne oppførselen skal ha gjentatt seg flere ganger i løpet av treningsøkten. Kilden forteller videre at han har sett «Hairspray»-stjernen et utall ganger de siste månedene, og at det er tydelig at tilstanden hennes forverrer seg.

Men det er ikke bare på treningsstudioet Amanda Bynes skal vekke bekymring. Også flere av naboene hennes har lagt merke til den spesielle oppførselen hennes. Én nabo sier til TMZ at han flere ganger har sett henne føre lange samtaler med livløse gjenstander.

Folk i leilighetskomplekset der stjernen bor skal være klar over tilstanden hennes, men ikke ha kontaktet Bynes' venner, familie eller myndighetene - da de ikke ønsker å bli involvert grunnet 26-åringens kjendisstatus.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Snakker ut om sykdommen 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer