Meghan Markle og prins Harry:

- Hun har prøvd brudekjoler

Kjæresten til prins Harry overrasket på kjoleshopping i Canada.

KLAR FOR BRYLLUP?: Meghan Markle og prins Harry ble et par i 2016. Nå skal den amerikanske tv-stjernen ha prøvd brudekjoler. Foto: NTB scanpix
KLAR FOR BRYLLUP?: Meghan Markle og prins Harry ble et par i 2016. Nå skal den amerikanske tv-stjernen ha prøvd brudekjoler. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Storbritannias prins Harry (32) ble lenge regnet som en svært ettertraktet ungkar, men høsten 2016 ble det kjent at han hadde funnet lykken med Hollywood-stjernen Meghan Markle (35).

Først var det bare romanseryktene som svirret, men deretter valgte det britiske hoffet å komme med en uvanlig kunngjøring:

Forholdet ble bekreftet i en offisiell uttalelse fra Kengsington Palace i starten av november, etter at den vakre «Suits»-skuespilleren var blitt utsatt for massiv hets.

De siste halvåret har imidlertid duoen holdt temmelig tett om forholdet. Nå svirrer likevel ryktene om en forlovelse, etter at Meghan var på brudekjoleprøving i Canada, ifølge The Sun.

Tabloidavisen skriver at 35-åringen egentlig var på utgikk etter en lekker aftenkjole da hun bestemte seg for å prøve brudekjoler i stedet.

Ifølge Entertainment Tonight returnerte hun til hjembyen Toronto torsdag, etter å ha besøkt prins Harry i London i ti dager.

LYKKELIG: En smilende Meghan Markle fotografert i Toronto før jul. Meghan er foreløpig bosatt i den kanadiske storbyen. Foto: Splash News/ NTB scanpix
LYKKELIG: En smilende Meghan Markle fotografert i Toronto før jul. Meghan er foreløpig bosatt i den kanadiske storbyen. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Prøvde flere kjoler

Britiske The Sun siterer en ikke navngitt kilde, som har følgende å si om brudekjoleprøvingen til amerikanske Meghan.

- Hun tenkte det ville være moro. Hun var sammen med et par venner, og alle syntes at hun så nydelig ut.

En av kjolene prins Harrys kjæreste prøvde på, var en tradisjonell kjole fra den Toronto-baserte designeren Paloma Blanca. Brudekjolen hadde rysjeskjørt og overdelen var stroppeløs.

En annen av Blancas kjoler som Meghan også prøvde på, var derimot mindre tradisjonell. Den var todelt og viste litt av midjen - i likhet med den egendesignede brudekjolen til den norske tv-profilen Susanne Wergeland (31).

Ifølge The Suns kilde uttalte Meghan imidlertid at den stilige kreasjonen trolig ble for vågal for et kongelig bryllup:

- Hun spøkte med at hun ikke kunne gå opp kirkegulvet i Westminster Abbey i den. Men dét at hun prøver kjoler og tenker på bryllupet, viser hvor seriøst forholdet er, hevder kilden - og legger til:

- Harry har ikke fridd enmå, men det ligger absolutt i kortene.

Saken fortsetter under disse bildene av brudekjoler fra Paloma Blanca:

This multi-tiered #organza skirt just left us breathless 😍 #Chic

Et innlegg delt av Paloma Blanca (@palomablancabridal)

Reiste til Jamaica - og Norge

Selv om bryllupsklokkene kanskje ikke ringer for prins Harry og Meghan helt ennå, har turtelduene utvilsomt hatt noen romantiske opplevelser sammen allerede.

Denne våren reiste paret til Jamaica sammen, der de var gjester i bryllupet til Harrys gode venn Tom Inskip og hans kone, Hon Lara Hughes-Young. Vielsen ble holdt i en lokal kirke i byen Montego Bay, mens festen fortsatte på Round Hill Resort, ifølge Daily Mail.

Den britiske prinsen og filmstjernen klarte ikke å holde hendene borte fra hverandre da de ble avbildet under bryllupsfesten, ifølge tabloidavisen.

- De så helt fantastiske ut sammen. De kysset noen ganger og så rett og slett ut til å kose seg i hverandres selskap, sa et øyenvitne den gang.

I starten av januar var duoen dessuten på en hemmelig ferie sammen i Tromsø. Ifølge The Sun fikk prins Harry god hjelp fra den London-baserte, norske polfareren Inge Solheim til å planlegge turen. Paret bodde blant annet i Tromvik - der de skal ha fått oppleve både nordlys og hvalsafari, ifølge avisen.

Fikk komme i Pippas bryllup

Storbritannias heteste kjærestepar har klart å holde en imponerende lav offentlig profil, og de er bare blitt avbildet sammen ved et fåtall anledninger.

I mai overrasket de imidlertid ved å være til stede på samme poloarrangement i Ascot. Prins Harry var til hest, mens Meghan heiet fra tribunen under veldedighetskampen.

Da Pippa Middleton (33), lillesøsteren til hertuginne Kate (35), giftet seg senere samme måned, skal Meghan også ha vært til stede.

I utgangspunktet mottok ikke Meghan en invitasjon til bryllupet, ettersom det relativt ferske paret verken er forlovet eller gift. Men kort tid etter ble det kjent at det ble gjort et unntak, og at skuespilleren fikk delta både i kirken og under festen.

NYGIFT: Pippa Middleton gifter seg med hedgefond-forvalteren James Matthews (41). Her kommer de ut av kirken. Video: AP Vis mer

Og selv om prins Harry ikke har snakket åpent om forholdet til den tre år eldre tv-stjernen, har han i hvert fall hintet om at han ser for seg en fremtid sammen med henne:

- Jeg hadde selvsagt elsket å få barn, sa han i et podkast-intervju med The Telegraph i slutten av april.

LES OGSÅ: Snakker ut om de kosmetiske inngrepene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer