Meghan Markle og prins Harry:

- Hun har prøvd brudekjoler

Kjæresten til prins Harry overrasket på kjoleshopping i Canada.

KLAR FOR BRYLLUP?: Meghan Markle og prins Harry ble et par i 2016. Nå skal den amerikanske tv-stjernen ha prøvd brudekjoler. Foto: NTB scanpix
KLAR FOR BRYLLUP?: Meghan Markle og prins Harry ble et par i 2016. Nå skal den amerikanske tv-stjernen ha prøvd brudekjoler. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Storbritannias prins Harry (32) ble lenge regnet som en svært ettertraktet ungkar, men høsten 2016 ble det kjent at han hadde funnet lykken med Hollywood-stjernen Meghan Markle (35).

Først var det bare romanseryktene som svirret, men deretter valgte det britiske hoffet å komme med en uvanlig kunngjøring:

Forholdet ble bekreftet i en offisiell uttalelse fra Kengsington Palace i starten av november, etter at den vakre «Suits»-skuespilleren var blitt utsatt for massiv hets.

De siste halvåret har imidlertid duoen holdt temmelig tett om forholdet. Nå svirrer likevel ryktene om en forlovelse, etter at Meghan var på brudekjoleprøving i Canada, ifølge The Sun.

Tabloidavisen skriver at 35-åringen egentlig var på utgikk etter en lekker aftenkjole da hun bestemte seg for å prøve brudekjoler i stedet.

Ifølge Entertainment Tonight returnerte hun til hjembyen Toronto torsdag, etter å ha besøkt prins Harry i London i ti dager.

Prøvde flere kjoler

Britiske The Sun siterer en ikke navngitt kilde, som har følgende å si om brudekjoleprøvingen til amerikanske Meghan.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer