- Hun har presset meg for penger i flere år

Den overgrepsanklagde «7th Heaven»-stjernen Stephen Collins mener han er utsatt for skittent spill fra sin eks-kone.

Publisert

SEOGHØR.NO: Nyheten om at den skuespilleren Stephen Collins - kjent for sin rolle som den populære presten Eric Camden i TV-serien «7th Heaven» - er mistenkt for overgrep mot flere barn, slo ned som en bombe i Hollywood tirsdag.

Nettsiden TMZ publiserte et lydbånd, som Collins eks-kone Faye Grant skal ha gjort av ham under en terapitime.

Der forteller skuespilleren om at han skal ha begått overgrep mot flere jenter, som alle var under 14 år.

Nå slår Collins tilbake, via sin advokat Mark Vincent Kaplan.

- Ble presset for penger

POPULÆRE: Jessica Biel, Beverley Mitchell, Stephen Collins, Catherine Hicks, David Gallagher, Barry Watson, hunden Happy og Mackenzie Rosman gjorde suksess fra 1996 til 2007 med TV-serien «7th Heaven» Foto: All Over Press
POPULÆRE: Jessica Biel, Beverley Mitchell, Stephen Collins, Catherine Hicks, David Gallagher, Barry Watson, hunden Happy og Mackenzie Rosman gjorde suksess fra 1996 til 2007 med TV-serien «7th Heaven» Foto: All Over Press Vis mer

Collins hevder eks-kona har forsøkt å presse ham for penger i flere år, på grunn av båndet.

- Hun har flere ganger truet med å lekke båndet til media, hvis ikke Stephen ga henne mange millioner mer enn hun hadde krav på i forbindelse med skilsmissen, sier Kaplan til TMZ.

Han hevder det ikke er tilfeldig at lekkasjen skjer akkurat nå.

- Hun ser ut til å ha funnet en mottaker, rett før skilsmisse-rettssaken skal starte. Desverre så er vi på grunn av loven forhindret fra å kommentere lydbåndet direkte, selv om vi gjerne ville gjort det, legger Kaplan til.

Avviser lekkasjen

Collins eks-kone, avviser imidlertid at det er hun som står bak lekkasjen.

Hun hevder hun leverte lydbåndet til politiet allerede for to år siden.

- Jeg våknet opp i dag og fant ut at et lydbånd jeg leverte til myndighetene i 2012, etter forespørsel fra dem, har blitt lekket til media. Jeg var ikke involvert i dette, sier Faye Grant via en talsmann til nettsiden Radaronline.

Lydbåndet har fått stor oppmerksomhet i Hollywood, og ryktene løper løpsk. Sent i går kveld amerikansk tid rykket et stort politioppbud ut til huset til Stephen Collins, etter at noen sa at de hadde hørt skudd inne fra huset.

Det viste seg å være falsk alarm - Collins var ikke engang hjemme, skriver TMZ.
 

Ifølge TMZ skal overgrepene som omtales på lydbåndet ha skjedd for mellom 20 og 40 år siden.

I LYKKELIGERE TIDER: Stephen Collins med eks-kona Faye Grant og hans kone i  "7th Heaven", Catherine Hicks, i  2002. Foto: All Over Press
I LYKKELIGERE TIDER: Stephen Collins med eks-kona Faye Grant og hans kone i "7th Heaven", Catherine Hicks, i 2002. Foto: All Over Press Vis mer

Det er foreløpig ikke kjent om det vil bli tatt ut tiltale mot TV-stjernen.

LES OGSÅ: - Innrømmer overgrep på lydbånd

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer