- Hun har planetens verste mor!

Michael Lohan går løs på både datteren Lindsay og ekskona etter fengselsstraffen.

SNU PÅ ALT: - Hun er på et mørkt sted. Dette er ikke den jenta jeg oppdro. Hun må starte helt på nytt. Hun må slutte med de reseptbelagte medisinene. Hun må bli kvitt alle menneskene i livet som hun omgir seg med, mener Lindsay Lohans far Michael,  Foto: All Over Press
SNU PÅ ALT: - Hun er på et mørkt sted. Dette er ikke den jenta jeg oppdro. Hun må starte helt på nytt. Hun må slutte med de reseptbelagte medisinene. Hun må bli kvitt alle menneskene i livet som hun omgir seg med, mener Lindsay Lohans far Michael, Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: De fleste fedre tar sine døtre i forsvar, og støtter dem i hvert fall offentlig i spesielt harde perioder i livet. Men bare to dager etter at Lindsay Lohan (24) ble dømt til 90 dagers fengsel for brudd på prøvetiden sin, går Michael Lohan nok en gang til angrep på datteren og ikke minst sin ekskone.

Det var da det amerikanske TV-showet Access Hollywood viste Michael Lohan bilde av datterens «Fuck you»-fingernegler i rettssalen, at triaden startet fra hennes far.

- Hun er på et mørkt sted. Dette er ikke den jenta jeg oppdro. Hun må starte helt på nytt. Hun må slutte med de reseptbelagte medisinene. Hun må bli kvitt alle menneskene i livet som hun omgir seg med, selv de hun tror er positive, sier Michael Lohan.Når han blir vist listen over medisinene Lohan har tatt mot blant annet smerte, depresjon og ADHD, er det en tydelig fortvilet far som vrir seg i stolen. Lindsay skal ha uttalt i rapporten som ble framlagt i retten at: «hun har gått på de reseptbelagte medisinene så lenge hun kan huske».


- Vel, hun har ikke veldig god hukommelse nå om dagen. Enkelte av disse medisinene er åtte ganger så sterke som morfin, og har man begynt med dem er det nesten umulig å slutte, mener faren.


Han får støtte av en medisinsk ekspert, som mener kombinasjonen gjør Lohans kropp til en tikkende bombe, og spesielt om hun tar feil doser eller mikser pillene med alkohol.


- Så vidt du vet, har Lindsay noen gang vært deprimert? Spør intervjueren.


- Nei, tuller du med meg.


- Er det noen av disse medisinene hun virkelig trenger?


- Nei aldri i verden. Hun var aldri på medisiner opp til høydepunktet i karrieren med «Mean Girls». Min kone Diana og jeg ble skilt, og Lindsay startet å feste og gå på medisiner, og hun gjorde aldri en seriøs film igjen. Alle filmene hun gjorde ble flopper. Hennes liv gikk inn i en nedadgående spiral, sier Lohan.

- Visste Dina at hun gikk på disse medisinene?


- Jeg kan ikke snakke for Dina. Hun er mye mer rundt Lindsay enn jeg noen gang var, eller er. Men hun sa at Linday ikke har problemer, og at Lindsay ikke gikk på reseptbelagte medisiner, sier Michael før han virkelig tar av: 


- Jeg synes hun var verdens beste mor da barna vokste opp, men hun har vist seg å være den verste moren på planeten. Hun tror ikke på at Lindsay har et problem og er ikke interessert i at hun skal slutte, uttalte han.


Han mener moren stille har stått og sett på at datteren har gått til grunne. Og mener det er feil av moren, ikke gjør som han, og uttaler seg om Lindsays privatliv i offentligheten.


- Hvis noe er sant når noen spør deg om det, så innrøm det. Du skal ikke dekke over det. Dina har på egenhånd ødelagt denne familien, sier han.


Lindsays mor har så langt ikke kommentert de harde beskyldningene fra Michael Lohan.


Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: - Hun fortjente det