- Hun har operert brystene

Jaime Pressly skal ha lagt seg under kniven...

OPERERT BRYSTENE?: Ifølge kilder Us Magazine har snakket med skal Jaime Pressly har operert brystene for et par uker siden. Her fra før den angivelige operasjonen.   Foto: All Over Press
OPERERT BRYSTENE?: Ifølge kilder Us Magazine har snakket med skal Jaime Pressly har operert brystene for et par uker siden. Her fra før den angivelige operasjonen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Filmskjønnheten Kate Hudson (32) er langt fra den eneste Hollywoodkvinnen som har ønsket å pynte på utseendet den siste tiden.

Ifølge Us Magazine har nemlig «My Name Is Earl»-stjernen Jaime Pressly (32) nylig lagt seg under kniven.

Og skuespillerinnen skal ha gjennomført samme inngrep som Hudson - nemlig en brystforstørring, skriver nettstedet.

Pressly skal angivelig ha gjennomført operasjonen for et par uker siden, og ifølge kilder er stjernen svært fornøyd med resultatet.

- Hun gjennomførte inngrepet for et par uker siden, og de ser fantastiske ut! sier en kilde.

Også i 2004 gikk det rykter om at den vakre blondinen hadde operert brystene, den gang uten at noen kilder nær henne stod frem.

Skuespillerinnen, som er kjent for sin svært veltrente og veldreide figur, har tidligere uttalt at hun synes det er svært flott med kvinnelige former.

- Jeg synes det er sexy med kvinner som har formfulle kropper, sa hun til Shape Magazine i fjor.

Presslys manager har så langt ikke villet kommentere ryktene, men ferske bilder av skuespillerinnen kan tyde på at et eller annet har blitt endret på.

Pressly giftet seg med underholdningsadvokaten Simran Singh i september i fjor, etter at hun og forloveden, DJ Erik Cubiche, som hun har en to år gammel sønn med, skilte lag i november 2008.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Tror dere virkelig jeg ville gjort det?