Priscilla Presley:

- Hun har ødelagt utseendet sitt

Skal angivelig skyldes hudkreft.

- ØDELAGT: Priscilla Presley (73) har i flere år vekket oppsikt med utseendet sitt, og skal ha gjennomgått en rekke nye inngrep og operasjoner. Foto: NTB Scanpix
- ØDELAGT: Priscilla Presley (73) har i flere år vekket oppsikt med utseendet sitt, og skal ha gjennomgått en rekke nye inngrep og operasjoner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Skuespilleren Priscilla Presley (73) var bare 14 år da hun møtte mannen som hun åtte år senere skulle love evig troskap til, nemlig et av rockens største ikoner, Elvis Presley.

Elvis' ekskone har de seneste årene vekket stor oppsikt med utseendet sitt. Hun skal alltid ha fryktet å bli gammel, og har gjennomført en rekke kosmetiske inngre. Det har ført til at enkelte mener hun har ødelagt ansiktet sitt.

Det er tydelig å se at alle inngrep har satt sine spor, og nå har det kommet opplysninger om hva som har ført til alle operasjonene hun har tatt den siste tiden.

Fjernet hudkreft

Ifølge kilder til Radar Online ble nemlig Priscilla diagnostisert med hudkreft i fjor sommer. Det bestemte hun seg for å gjøre noe med. Inngrepet hun fikk utført skal ha innebåret å fjerne kreftvev fra neseryggen hennes, noe hun forsøkte å skjule ved å gå med et plaster på nesa i noen uker.

- Jeg har blitt fortalt at hun hadde et inngrep i fjor sommer for å fjerne hudkreft, sa kilden til Radar Online.

Kilder har også fortalt at Presley i etterkant av inngrepet ble fiksert på å skjule arrene. Da hun oppdaget at prosedyren kunne bli oppdaget, skal hun ha fortet seg tilbake til kirurgen for å legge seg under kniven igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer