<strong>- ØDELAGT:</strong> Priscilla Presley (73) har i flere år vekket oppsikt med utseendet sitt, og skal ha gjennomgått en rekke nye inngrep og operasjoner. Foto: NTB Scanpix
- ØDELAGT: Priscilla Presley (73) har i flere år vekket oppsikt med utseendet sitt, og skal ha gjennomgått en rekke nye inngrep og operasjoner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Priscilla Presley:

- Hun har ødelagt utseendet sitt

Skal angivelig skyldes hudkreft.

Publisert

Skuespilleren Priscilla Presley (73) var bare 14 år da hun møtte mannen som hun åtte år senere skulle love evig troskap til, nemlig et av rockens største ikoner, Elvis Presley.

Elvis' ekskone har de seneste årene vekket stor oppsikt med utseendet sitt. Hun skal alltid ha fryktet å bli gammel, og har gjennomført en rekke kosmetiske inngre. Det har ført til at enkelte mener hun har ødelagt ansiktet sitt.

Det er tydelig å se at alle inngrep har satt sine spor, og nå har det kommet opplysninger om hva som har ført til alle operasjonene hun har tatt den siste tiden.

Fjernet hudkreft

Ifølge kilder til Radar Online ble nemlig Priscilla diagnostisert med hudkreft i fjor sommer. Det bestemte hun seg for å gjøre noe med. Inngrepet hun fikk utført skal ha innebåret å fjerne kreftvev fra neseryggen hennes, noe hun forsøkte å skjule ved å gå med et plaster på nesa i noen uker.

- Jeg har blitt fortalt at hun hadde et inngrep i fjor sommer for å fjerne hudkreft, sa kilden til Radar Online.

Kilder har også fortalt at Presley i etterkant av inngrepet ble fiksert på å skjule arrene. Da hun oppdaget at prosedyren kunne bli oppdaget, skal hun ha fortet seg tilbake til kirurgen for å legge seg under kniven igjen.

- Priscilla har alltid vært en slave når det kommer til operasjoner. Hun løper konstant tilbake til kirurgens kontor for å spørre om flere inngrep, og det har ødelagt utseendet hennes, fortalte kilden.

Bil-silikon i ansiktet

Hun skal visstnok ha vært mer bekymret for hvordan resultatet skulle bli enn for utfallet av den kreftforebyggende operasjonen - siden hun allerede visste at hudkreft sjelden er livstruende.

Eksperter, som ikke har behandlet 73-åringen selv, mener at hun har både såkalte fillers i både kinnene og leppene, i tillegg til å trolig ha tatt et ansiktsløft.

<strong>UGJENKJENNELIG:</strong> Priscilla har gjennomgått en rekke inngrep i frykt for å se gammel ut. Foto: NTB Scanpix
UGJENKJENNELIG: Priscilla har gjennomgått en rekke inngrep i frykt for å se gammel ut. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun har tidligere fortalt at hun fikk ansiktet ødelagt av en ukvalifisert lege som injiserte henne med industriell silikon - det samme stoffet mekanikere bruker på biler.

- En etterforskning førte til at legen ble satt i fengsel. Fru Presley taklet dette for flere år siden og alt går nå bra, sa hennes talsperson til Daily Mail i 2008.

Alltid sminket

Å være i et forhold med en av verdens største stjerner, har gjennom årene bydd på en rekke utfordringer for 73-åringen.

I det britiske TV-talkshowet «Loose Women» avslørte skuespilleren i 2016 at Elvis aldri så henne helt fri for sminke i løpet av de tolv årene paret var sammen.

<strong>GIFT I SEKS ÅR:</strong> Priscilla og Elvis giftet seg 1. mai 1967. Her avbildet på Aladdin Hotel i Las Vegas etter bryllupet. Foto: NTB scanpix
GIFT I SEKS ÅR: Priscilla og Elvis giftet seg 1. mai 1967. Her avbildet på Aladdin Hotel i Las Vegas etter bryllupet. Foto: NTB scanpix Vis mer

73-åringen avviste imidlertid blankt at det handlet om forfengelighet, snarere tvert imot. Presley sa at hun ikke fikk velge hvordan hun selv skulle sminke og kle seg i offentligheten.

- Noen klarer ikke å håndtere virkeligheten. Jeg gikk derfor aldri noen sted uten sminke. Elvis ville heller aldri se at jeg pyntet og ordnet meg. Han likte best å vente med å se meg til jeg var ferdig pyntet, fortalte Priscilla ifølge Fox News.

- Jeg gjorde som han sa

Som et av verdens mest berømte par på den tiden, var duoen et yndet objekt i pressen. Da de giftet seg 1. mai 1967, var Priscilla bare 21 år gammel, og seks år senere var skilsmissen et faktum.

Selv følte hun at tilværelsen ble for kontrollert av alt og alle rundt henne.

Blant annet skal Elvis angivelig ha plukket ut alle klesplagg for henne.

- Jeg fikk aldri oppleve det å være en normal tenåring. Jeg måtte alltid tilpasse meg. Jeg gjorde som han sa, og levde livet etter hans premisser. Man mister seg selv på mange måter, sier hun.

- Min første kjærlighet

Duoen fortsatte imidlertid å holde kontakten i etterkant av skilsmissen.

I et intervju med The Sunday Times Magazine i 2012 fortalte Priscilla at hun ikke hadde troen på at hun ville oppleve samme type kjærlighet igjen, ifølge Music News.

<strong>EN DATTER:</strong> Priscilla og Elvis fikk datteren Lisa Marie Presley (51) sammen. Foto: NTB scanpix
EN DATTER: Priscilla og Elvis fikk datteren Lisa Marie Presley (51) sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg tror ikke jeg noensinne vil treffe en jeg kommer til å elske like høyt som jeg elsket Elvis. Det er meningsløst å skulle sammenligne ham med andre.

- Ja, jeg har møtt menn jeg bryr meg om, men Elvis var min første kjærlighet, han kommer til å bli min siste, sa hun.

Sammen fikk paret datteren Lisa Marie Presley (51). Hun kom til verden ni år før Elvis døde i august 1977.

LES OGSÅ: - Tom Jones dater Priscilla Presley

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer