- Hun har nesten ikke kroppsfett

Ferske bilder av sylslanke Denise Richards vekker oppsikt.

SYLSLANK: Skuespiller Denise Richards viste frem sine senete armer under en shoppingutflukt med sine tre døtre i California lørdag. Her er hun på vei inn i bilen sammen med adpotivdatteren Eloise.  Foto: All Over Press
SYLSLANK: Skuespiller Denise Richards viste frem sine senete armer under en shoppingutflukt med sine tre døtre i California lørdag. Her er hun på vei inn i bilen sammen med adpotivdatteren Eloise. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Denise Richards (41) mistet sin elskede hund Hank forrige uke, og i helgen tok hun med barna på en oppmuntrende iskrem- og shoppingtur i Bel Air i California.

Men Charlie Sheens ekskone har neppe unnet seg iskrem selv på en stund - bildene av trebarnsmoren viser i hvert fall svært slanke armer og en noe beinete brystkasse.

DailyMail mener at den tidligere Bond-babens utseende er oppsiktsvekkende.

- Hun har omtrent null kroppsfett og de senete armene minner om andre tynne yoga-avhengige stjerner som Madonna, Sarah Jessica Parker og Meg Ryan, skriver tabloidavisen om Richards.

De tydelige blodårene til Hollywood-skjønnheten er et tegn på en svært lav fettprosent. Og verken den sorte singleten eller de slitte olabuksene hennes satt helt som de skulle - på et tidspunkt måtte hun heise opp de løse buksene.

Likevel hadde «Two And A Half Men»-stjernen ingen problemer med både å bære adoptivdatteren Eloise på armen og trekke barnas lekevogn full av innkjøp etter seg.

Døtrene Lola (7) og Sam (8) var imidlertid de eneste som koste seg med hver sin store iskrem på vei til familiens romslige bil etter besøket på Beverly Glen Center.

Synes du Denise Richards er blitt for tynn? Se flere bilder nedenfor og døm selv!

LES OGSÅ: - Hun nyter å være sammen med hamVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer