- Hun har nådd bunnen

Christina Aguileras venner hevder drikkingen hennes er ute av kontroll.

<strong>NÆR NERVESAMMENBRUDD:</strong> - Desverre så er det slik at hvis hun skal bli frisk, må hun selv erkjenne at hun har et problem, skriver Perez Hilton, som er bekymret for sangerinnens helse. Foto: All Over Press
NÆR NERVESAMMENBRUDD: - Desverre så er det slik at hvis hun skal bli frisk, må hun selv erkjenne at hun har et problem, skriver Perez Hilton, som er bekymret for sangerinnens helse. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sangstjernen Christina Aguileras (30) nedturer ser ikke ut til å ville ta noen ende. Siden skilsmissen med Jordan Bratman i vinter, har Aguilera nemlig gjort seg bemerket gang på gang på en uheldig måte.

Ifølge Aguileras venner har hun begynt å drikke mer og mer, og nå frykter de for sangerinnens helse.

- Hun trenger hjelp, sier en kilde ifølge Perez Hilton til Star Magazine.

Den siste tiden har vært tøff for 30-åringen. I etterkant av bruddet med Bratman har lite gått på skinner for Aguilera. Under Super Bowl-finalen bommet hun på teksten i nasjonalsangen, og kort til etter hadde hun en sin nesten-kollaps under årets Grammy-utdeling. Senere ble hun arrestert etter en fylleskandale med sin nye kjæreste.

- Christina har mistet selvtilliten etter at det ble slutt med Jordan. Hun blir veldig lei seg, og når minnene kommer tilbake til henne, ender hun opp med å trøste seg selv med alkohol og mat. Alle er veldig bekymret. Hun trenger å få hjelp før noe mer alvorlig skjer, sier kilden.

Ifølge Perez Hilton er «Dirrty»-sangerinnen på vei til å få et nervøst sammenbrudd.

- Dette er veldig trist. Desverre så er det slik at hvis hun skal bli frisk, må hun selv erkjenne at hun har et problem, og det virker ikke som om hun er klar for det ennå, skriver nettstedet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her går det galt igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer