Hertuginne Meghan

- Hun har mistet mange nære venner

Hertuginne Meghan har måttet ta noen harde valg de siste månedene.

MISTER VENNER: Å gifte seg med prins Harry har vært tøffere for hertuginne Meghan enn mange kanskje tror. Foto: NTB Scanpix
MISTER VENNER: Å gifte seg med prins Harry har vært tøffere for hertuginne Meghan enn mange kanskje tror. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For fire måneder siden var verdens øyne rettet mot Windsor Castle, hvor prins Harry (33) og hertuginne Meghan (37) ga hverandre sine ja.

Som seg hør og bør fikk bryllupet enorm oppmerksomhet, og flere celebriteter sto på gjestelisten.

I tillegg til den britiske kongefamilien, var også flere av Meghans nærmeste venner og tidligere kolleger fra «Suits» på plass i Storbritannia for å overvære det historiske bryllupet.

Mister venner

Tvillingene Brian og John Mulroney fikk mye oppmerksomhet for sin spesielle rolle i bryllupet. De to brudesvennene bar Meghans flere meter lange slør like i forkant av og etter vielsen, og det er ikke uten grunn de fikk det ærefulle oppdraget - de er nemlig barna til Jessica Mulroney, som både planla deler av bryllupet, og samtidig er en av Meghans beste venner.

Til tross for at mye later til at hertuginnen har mange venner som står henne nær, skal hun ifølge flere kilder til People ha mistet mange av dem i etterkant av bryllupet.

- Meghan har mistet kontakt med flere av sine nære venner som hun hadde før hun giftet seg, og det er tøft, sier kilden og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer