Hertuginne Meghan

- Hun har mistet mange nære venner

Hertuginne Meghan har måttet ta noen harde valg de siste månedene.

MISTER VENNER: Å gifte seg med prins Harry har vært tøffere for hertuginne Meghan enn mange kanskje tror. Foto: NTB Scanpix
MISTER VENNER: Å gifte seg med prins Harry har vært tøffere for hertuginne Meghan enn mange kanskje tror. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For fire måneder siden var verdens øyne rettet mot Windsor Castle, hvor prins Harry (33) og hertuginne Meghan (37) ga hverandre sine ja.

Som seg hør og bør fikk bryllupet enorm oppmerksomhet, og flere celebriteter sto på gjestelisten.

I tillegg til den britiske kongefamilien, var også flere av Meghans nærmeste venner og tidligere kolleger fra «Suits» på plass i Storbritannia for å overvære det historiske bryllupet.

Mister venner

Tvillingene Brian og John Mulroney fikk mye oppmerksomhet for sin spesielle rolle i bryllupet. De to brudesvennene bar Meghans flere meter lange slør like i forkant av og etter vielsen, og det er ikke uten grunn de fikk det ærefulle oppdraget - de er nemlig barna til Jessica Mulroney, som både planla deler av bryllupet, og samtidig er en av Meghans beste venner.

Til tross for at mye later til at hertuginnen har mange venner som står henne nær, skal hun ifølge flere kilder til People ha mistet mange av dem i etterkant av bryllupet.

- Meghan har mistet kontakt med flere av sine nære venner som hun hadde før hun giftet seg, og det er tøft, sier kilden og legger til:

- Hun synes det er vanskelig å vite hvem hun kan stole på.

GÅR OPP KIRKEGULVET: Meghan Markle ankommer kirken i Windsor-slottet. Video: AP Vis mer

Regler

Den tidligere «Suits»-stjernen har måttet gjennomgå en rekke omveltninger siden hun 19. mai ble et offisielt medlem av den britiske kongefamilien.

Selv om hertuginne Meghan i stor grad har tilpasset seg sitt nye liv som kongelig, skal hun ha visse problemer med å forstå seg på enkelte av reglene, har en kilde sagt til People.

- Hun spør ofte Harry om hvorfor ting må gjøres på én bestemt måte. Jeg tror hun synes det er litt frustrerende innimellom, men dette er det nye livet hennes, og hun må bare takle det, sa kilden.

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, har tidligere uttrykket at den ferske hertuginnen får litt for hard medfart av kritikerne - blant annet for sine klesvalg.

- Hertuginne Meghan har fått kritikk for buksene før. Dessuten for at hun er bustete på håret, ikke bruker strømpebukse og for å vise hud. Jeg synes kritikken er tullete. Hun er en moderne og stilsikker kvinne, som må få lov til å kle seg i det hun føler seg vel i. Kvinner verden over elsker jo stilen hennes, og hun ble et stilikon i rekordfart.

BRYTER KONGELIG ETIKETTE: Meghan Markle uttalte seg politisk på pressekonferansen den 28. februar. Video: NTB Scanpix Vis mer

Selv om det ikke finnes noen offisiell regelbok på hvordan de kongelige skal kle seg, er det en rekke uskrevne regler som sier hva kongelige kvinner skal kle seg i, og når.

Blant annet er det en uskreven regel i det britiske kongehuset at kvinner ikke skal gå med bare legger, noe Meghan for øvrig ga blaffen i under den offisielle forlovelseskunngjøringen i fjor høst.

Ifølge Harper's Bazaar er det også foretrukket at kongeliges skjørtekant skal gå under knærne.

Hertuginne Meghan er også ofte å se i svarte antrekk. Nettstedet InStyle hevder at heller ikke dette er å foretrekke, da sort helst skal brukes i sammenheng med sorg.

Saken fortsetter nedenfor.

I tillegg er det foretrukket at kvinner unngår å vise skuldrene - noe Meghan imidlertid har valgt å gjøre også etter at hun ble hertuginne.

Kongehuseksperten påpekte videre at Meghans bruk av bukser neppe er noe som frarøver den britiske dronningen nattesøvnen.

- Dronning Elisabeth er av den gamle skolen, og følger nok i stor grad det hun har lært fra hun var liten jente. Hun viser seg for eksempel ikke i bukse på offisielle arrangementer, sa kongehuseksperten, og la til:

- På den annen side har hun på mange områder vist at hun følger med i tiden til tross for at hun er over 90 år, og jeg er ikke så sikker på at hun river seg i håret over Meghans stil. Jeg tror det viktigste for henne et at barnebarnet har funnet kjærligheten og er lykkelig, og at Harry og Meghan gjør en strålende jobb for kongehuset.

LES OGSÅ: - Jeg vil alltid være din største fan

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer