TV-STJERNE: Nigella Lawson har gjort karriere som en av Storbritannias mest kjente TV-kokker og forfattere av kokebøker. Foto: All Over Press
TV-STJERNE: Nigella Lawson har gjort karriere som en av Storbritannias mest kjente TV-kokker og forfattere av kokebøker. Foto: All Over PressVis mer

- Hun har misbrukt kokain i 10 år

TV-kokken Nigella Lawsons tidligere assistenter med sjokkerende påstander.

SEOGHØR.NO: Den britiske kjendiskokken Nigella Lawsons (53) tidligere assistenter er anklaget for bedrageri.

Derfor har de nå valgt å slå tilbake med å avsløre det de hevder er TV-kokkens mørkeste hemmelighet:

Nigella skal ha misbrukt kokain i ti år, skriver Daily Telegraph.

Nigella og assistentene skal ifølge sistnevnte ha hatt en spesiell hemmelig avtale. I bytte mot at assistentene ikke røpet hemmeligheten, lot Nigella de sløse bort pengene til ektemannen Charles Saatchi (70).

Summen det skal dreie seg om er opp mot tre millioner kroner, ifølge Daily Mail.Pengene skal ha blitt brukt på luksusprodukter som reiser og designervesker.

EKSMANN: Nigella Lawson var tidligere gift med Charles Saatchi.  Foto: Stella Pictures
EKSMANN: Nigella Lawson var tidligere gift med Charles Saatchi. Foto: Stella Pictures Vis mer

Pengestøtten til assistentene skal ha hjulpet Nigella med å skjule det faktum at hun har vært avhengig av kokain i drøyt ti år.

- Hun tok narkotika daglig og misbrukte også cannabis og reseptbelagte medisiner. For å holde misbruket hemmelig for ektemannen, kjøpte hun stillhet fra sine assistenter, skriver Daily Mail.

150 MILLIONER: Nigella Lawson har tjent seg rik på matlaging, og skal ha en formue på over 150 millioner kroner. Foto: All Over Press
150 MILLIONER: Nigella Lawson har tjent seg rik på matlaging, og skal ha en formue på over 150 millioner kroner. Foto: All Over Press Vis mer

Under rettsaken mot assistentene ble en av Charles Saatchi sine mailer til ekskona lest opp. Der anklager han Nigella for å ha ødelagt datterens liv. Han kaller også TV-kokken for «Higella».

- Assistentene kommer til å komme seg unna fordi du var så neddopet. Jeg tror på hvert eneste ord de sier, skriver Saatchi i mailen ifølge den britiske avisen.

Nigellas representanter benekter de nye opplysningene.

LES OGSÅ:     Fjernet gifteringen etter kvelertak