- Hun har ligget med et halvt Premier League lag

Ryan Giggs er ikke den første som PL-spilleren som har falt for vakre Imogen.

ELSKER FOTBALLSPILLERE: Den britiske glamourmodellen Imogen Thomas er blitt kjent over hele Storbritannia etter at hun hevdet hun har hatt et forhold til den britiske Manchester United-stjernen Ryan Giggs. Tidligere har hun også datet fotballstjernene Cr Foto: Stella/All Over
ELSKER FOTBALLSPILLERE: Den britiske glamourmodellen Imogen Thomas er blitt kjent over hele Storbritannia etter at hun hevdet hun har hatt et forhold til den britiske Manchester United-stjernen Ryan Giggs. Tidligere har hun også datet fotballstjernene Cr Foto: Stella/All Over Vis mer
SEHER.NO: Den britiske glamourmodellen Imogen Thomas (28) har blitt rikskjendis i Storbritannia, etter at den gifte fotballstjernen Ryan Giggs (37) prøvde å nekte henne og britiske medier å omtale et påstått forhold de to skal ha hatt sammen.

Etter at Giggs' navn ble omtalt på Twitter og i det britiske parlamentet, står ekteskapet med Stacey Cooke i fare. Men Manchester United-stjernen skal ifølge britiske medier ikke være den første fotballstjernen som har latt seg sjarmere av den tidligere «Celebrity Big Brother»-deltageren Imogen.

28-åringen har tidligere vært kjæreste med Tottenham-spilleren Jermaine Defoe, men forholdet tok slutt i 2006.

Ronaldo-flørt
Etter bruddet har den barmfagre brunetten ifølge flere britiske aviser datet noen av Storbritannias mest kjente fotballstjerner, blant annet Dwight Yorke og Cristiano Ronaldo.

Både Yorke og Ronaldo er tidligere lagkamerater av Ryan Giggs i Manchester United, men det skal ikke ha hindret dem fra å flørte med den samme kvinnen.

Ifølge Daily Mirror gikk Cristiano Ronaldo til sengs med Thomas for første gang for fem år siden, men skal ikke ha glemt henne etter at han flyttet til den spanske toppklubben Real Madrid.

I april - samtidig som hun skal ha møtt Giggs i hemmelighet - skal Ronaldo ha bedt Imogen til Madrid foran Champions League-kampen mellom Real Madrid og Tottenham.

- Har truffet hverandre flere ganger siden nyttår
At Ronaldo for øyeblikket er i et fast forhold med den russiske modellen Irina Shayk, skal ikke ha ha hindret fra å treffe henne flere ganger siden nyttår.

- Han har skrytt til kameratene sine at Imogen er forelsket i ham, sier en kilde til avisen Daily Mail.

Hverken Giggs eller Ronaldo har foreløpig kommentert kjærlighetsryktene offentlig, men kanskje ligger de lavt i frykt for at det skal komme enda mer pikante avsløringer fremtiden.

Sex-video
Etter at hun ble med i i «Big Brother» i 2006, skapte hun nemlig overskrifter da en hjemmelaget sex-video med henne og eks-kjæresten Leighton Bookfield i hovedrollene, ble lagt ut på internett.

Imogen hevdet imidlertid at det var Leighton, og ikke henne som hadde lagt videoen ut på nettet.

- Han lovet at det var kun for våre øyne. Jeg er skamfull og har vondt i magen, sa Imogen til avisa News of the World.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ryan Giggs navngitt i utroskapsskandale