Hilary Duff og Matthew Koma:

- Hun har kuttet all kontakt med ham

Hollywood-stjernen skal ha dumpet kjæresten uten forvarsel.

SINGEL IGJEN: 28. januar bekreftet Hilary Duff at hun var kjæreste med musikeren Matthew Koma da de kom arm i arm på den røde løperen til en før-fest til SAG Awards. Nå er forholdet over. Foto: NTB Scanpix
SINGEL IGJEN: 28. januar bekreftet Hilary Duff at hun var kjæreste med musikeren Matthew Koma da de kom arm i arm på den røde løperen til en før-fest til SAG Awards. Nå er forholdet over. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): I januar viste Hilary Duff (29) stolt frem sin nye kjæreste, Matthew Koma, på den røde løperen i Hollywood.

I etterkant reiste de sammen på flere eksotiske turer rundt i verden for å pleie kjærligheten. Men nå, tre måneder etter at de bekreftet forholdet, skal duoen ha gjort det slutt, melder flere amerikanske nettsteder.

HÅND i HÅND: Her koser Hilary og Matthew seg på shopping på et loppemarked i Hollywood i januar mens de var nyforelsket. Foto: NTB Scanpix.
HÅND i HÅND: Her koser Hilary og Matthew seg på shopping på et loppemarked i Hollywood i januar mens de var nyforelsket. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Ifølge RadarOnline.com var det skuespilleren som dumpet musikeren - helt uten forvarsel.

- Matthew ble sjokkert. Han prøvde å snakke med henne flere ganger, men hun har kuttet all kontakt med ham, forteller en venn til nettstedet.

Slettet bilder fra Instagram

En periode postet Hilary en rekke søte bilder av seg selv og Koma på Instagram, blant annet fra en romantisk ferie til Costa Rica på Valentines Day.

Nå har hun derimot fjernet alle spor av forholdet på sosiale medier.

- Matthew vet ikke hva han gjorde galt. De hadde det så gøy sammen. Det virker som om ikke Hilary vil ha noe som helst med ham å gjøre lenger, fortsetter vennen til RadarOnline.

Ifølge E! News skal bruddet ha skjedd allerede tidlig sist måned, og en kilde de har snakket med hevder deres hektiske timeplaner var årsaken.

Nettstedet skriver også at fans begynte å få mistanke om at noe var galt i forholdet da paret sluttet å følge hverandre på Instagram.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-KJÆRESTEN: Hilary og Jason var venner i lang tid før de begynte å date. Her er de sammen på et fitness-event i Hollywood sommeren 2015. Foto: NTB Scanpix.
EKS-KJÆRESTEN: Hilary og Jason var venner i lang tid før de begynte å date. Her er de sammen på et fitness-event i Hollywood sommeren 2015. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Mandag ble Duff observert sammen med eks-kjæresten og hennes tidligere personlig trener, Jason Walsh, i New York.

- De flørtet med hverandre, forteller et øyevitne til E! News, og legger til at paret forsvant sammen inn i leilighetskomplekset hennes.

Fra 2010 til 2016 var den søte skuespilleren gift med Mike Comrie (36) som hun har sønnen Luca (5) sammen med.

EKS-MANNEN: Hilary har en sønn med eks-mannen, den tidligere profesjonelle hockey-spilleren Mike Comrie. Foto: NTB Scanpix.
EKS-MANNEN: Hilary har en sønn med eks-mannen, den tidligere profesjonelle hockey-spilleren Mike Comrie. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: Nå blir det sommer-bryllup i Finnmark