STJERNESPEKKET: Alexander Rybak, Petter Stordalen og Karita bekkemellem er bare noen av dem som ønskes til den kommende sesongen av «Skal vi danse». I bakgrunnen: Kåre Conradi som danser i «Singing in the rain». Foto: Montasje/Seher.no
STJERNESPEKKET: Alexander Rybak, Petter Stordalen og Karita bekkemellem er bare noen av dem som ønskes til den kommende sesongen av «Skal vi danse». I bakgrunnen: Kåre Conradi som danser i «Singing in the rain». Foto: Montasje/Seher.no Vis mer

- Hun har kropp for dette - til tusen!

Her er dommernes heteste ønsker før høstens «Skal vi danse».

Publisert
SEHER.NO: Til høsten er det klart for en ny runde av den danseprogrammet «Skal vi danse» på TV 2. I fjor var det kanalens egen Carsten Skjelbreid som kunne smykke seg med tittelen «Norges beste kjendisdanser», men det gjenstår fortsatt å se hvem som kommende høst skal kjempe om den samme æren.

Seher.no har snakket med flere av årets, samt tidligere dommere, om hvilke kjendiser de kunne tenke seg å se på parketten kommende sesong. Og det er litt av en liste de kommer opp med...

Vet du om noen kjendiser som skal være med i årets «Skal vi danse»? Tips oss her!

- Jeg har ikke lyst til å si for mye, men det er ingen hemmelighet at jeg er glad i idrettsfolk. De er gode forbilder for dansen. Tidligere toppalpinist Kjetil André Aamodt ville vært bra. Ellers har jeg ikke så mange favoritter, det blir flott uansett, sier «Skal vi danse»-dommer Christer Tornell, som bekrefter at han også i år blir å se i dommerpanelet.

Tor Fløysvik har til Seher.no tidligere ymtet frampå om at han gjerne skulle sett Erik Thorstvedt og datteren Charlotte Thorstvedt på parketten. Til «God kveld, Norge» har Fløysvik også røpet at den svenske artisten Carola, samt komiker Dagfinn Lyngbø og kona Pernille Sørensen ville vært gode valgt.

Christer Tornell er enig i at en ny «tvist», med for eksempel far/datter, mor/sønn eller mann/kone er en god idé.

- Det ville vært kjempespennende! Da ville konkurransen virkelig nådd et kokepunkt, mener han.
 
- Marianne Behn og Ari Behn, kanskje?
 
- Ja, det ville jo vært helt fantatisk. Vi dommerne får derimot ikke vite noe som helst før listen offentliggjørers, vi vet like lite som dere.

Trond Harr (67), som i 2008 ble dumpet som dommer i programmet til fordel for Alexandra Kakurina, drømmer om å få se sin brors sønn, skuespiller Torbjørn Harr, i programmet.

- Jeg skulle gjerne sett at min egen families store kjendis, Torbjørn Harr, får være med. Det hadde vært gøy, sier han til Seher.no.

Men den tidligere «Skal vi danse»-dommeren har flere ønsker: Og dersom Kåre Conradi, Petter Stordalen, Alexander Rybak, Daniel Nannskog, Hilde Lyrån, Mina Hadijan, Elisabeth Carew, Karita Bekkemellem, Ane Dahl Torp, Linn Skåber og Kathrine Sørland alle er med, er det litt av en kjendisliste TV 2 har å rutte med. Flere av Harrs ønskekandidater har imidlertid et tett program denne høsten.

- Kathrine Sørland har jo en kropp for dansen - til tusen, mener han.

En av de andre dommerne, Trine Dehli Cleve, har ikke spesielt lyst til å fronte sine ønsker offentlig.

- Jeg forbeholder meg retten til å si ingen kommentar. Det er flotte kjendiser som er med hver gang, og jeg stoler på at man gjør gode valg i år også, sier hun til Seher.no.

Vet du om noen kjendiser som skal være med i årets «Skal vi danse»? Tips oss her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Har med datteren på TV 2-jobb

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer