HAR KJÆRLIGHETSSORG: Foreldrene til Alexa Joel hevder at datteren kun har kjærlighetssorg etter sitt siste brudd. Foto: Stella Pictures
HAR KJÆRLIGHETSSORG: Foreldrene til Alexa Joel hevder at datteren kun har kjærlighetssorg etter sitt siste brudd. Foto: Stella PicturesVis mer

- Hun har kjærlighetssorg

Nå ber faren troverdige medier om å slutte å gjenfortelle løgner...

SEHER.NO: Datteren av sangeren Billy Joel og modellen Christie Brinkley ble lagt inn på sykehus lørdag etter at hun selv ringte 911. Alexa Ray Joel (23) hadde tatt en håndfull med tabletter.

The Post hevdet den gang at hun sa hun ønsket å dø.

Men nå slår foreldrene tilbake mot ryktene.

- Alle foreldre kan tenke seg smerten av å se sin datter gjøre feil valg etter en forferdelig kjærlighetssorg, forteller de i en felles kunngjøring.

Ifølge The Post var grunnen til misbruket at Alexa, nettopp hadde opplevd et kjærlighetsbrudd og derfor svalgte 8 Traumeel tabletter, som er et urtealternativ av Ibuprofen. Tablettene kunne aldri ha drept henne, men likevel fikk hun panikk og ringte 911.

- Uansett hvor mye vi hater å fôre tabloider med uttalelser, må vi komme med en respons, for å beskytte vår familie. Historien som kom i The New York Post 8. desember, og som i ettertid har florert rundt på nettet, er fylt med ondsinnede løgner og forsøk på å ødelegge vår karakter, og vår datters, uttaler foreldrene.

De avslutter med å be publikum og troverdige medier om å sjekke kildene, og ikke lenger overdrive deres datter situasjon ved å gjenta de falske ryktene.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901

LES MER: Besøkte ikke datteren på sykehuset