RAVENDE FULL: Lindsay Lohan skal ha drukket rett fra en vodkaflakse og kastet en drink i ansiktet på ekskjæresten sin, da hun besøkte et utested i Los Angeles på onsdag. Foto: All Over Press
RAVENDE FULL: Lindsay Lohan skal ha drukket rett fra en vodkaflakse og kastet en drink i ansiktet på ekskjæresten sin, da hun besøkte et utested i Los Angeles på onsdag. Foto: All Over PressVis mer

- Hun har ingen kontroll

Partyprinsessen angrep ekskjæresten på utested.

SEHER.NO: Lindsay Lohan (23) har skapt mange overskrifter de siste månedene på grunn av sin ville festing, og nå gjør hun det igjen.

Ifølge Radaronline skal 23-åringen nemlig ha angrepet ekskjæresten, Samantha Ronson (32) på et utested i Los Angeles onsdag kveld.

Ifølge nettstedet skal Samantha ha jobbet som DJ på utestedet, hvor Lindsay var ravende full.

- Lindsay dukket opp rundt klokken elleve og hun var ute etter trøbbel! Hun drakk rett fra vodkaflasken og tok noen medisiner som hun hadde i vesken sin, sier et øyenvitne til nettstedet.

"Mean Girls"-stjernen skal desperat ha forsøkt å få ekskjærestens oppmerksomhet, uten særlig hell.

- Sam ble lei av det og begynte å si til Lindsay at hun var for full og ødelagt. Hun sa til Lindsay "Hvorfor tar du deg ikke én til drink? Du er en skam". Det fikk Lindsay til å klikke på Sam. Hun reagerte med å kaste drinken i ansiktet hennes. Sam ble rasende og tok noe av DJ-utstyret og kastet det på Lindsay. Det var galskap! En av vennene til Lindsay dro henne bort før ting ble verre, hun mistet kontrollen, sier vitnet.
 
Nå hevder venner av den skandaleomsuste skuespillerinnen at hun fremdeles har følelser for ekskjæresten.

- Hun har ingen kontroll når det kommer til Sam. Han har klart og tydelig følelser for henne og er ikke over henne. Det er en giftig situasjon.

Nylig ble det imidlertid kjent at Lindsay var på date med 77 år gamle Richard Lugner, en styrtrik entreprenør. Det i anledning det årlige operaballet i Wien. I tillegg ble 23-åringen denne uken koblet opp mot Joaquin Phoenix.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hollywoods nye superpar