STØTTER TONE: Mira Craig sier til Dagsavisen at hun ikke skjønner noe av kritikken mot Tone Damlis nye musikkvideo. Foto: FameFlynet
STØTTER TONE: Mira Craig sier til Dagsavisen at hun ikke skjønner noe av kritikken mot Tone Damlis nye musikkvideo. Foto: FameFlynet Vis mer

- Hun har ikke vist puppene eller noe sånt

Mira Craig mener Tone Damli og andre kvinnelige artister utsettes for dobbeltmoral.

Publisert
SEOGHØR.NO: Popartisten Tone Damli (23) har fått kritikk fra flere feminister for sin lettkledde video til låten «Look Back», hvor hun blant annet sitter naken i et badekar, med ryggen til kameraet.

Nå får Tone støtte fra sin kvinnelige artistkollega Mira Craig (29)

Til Dagsavisen sier Mira, som selv regner seg som feminist at hun mener at kritikerne bommer stygt når de hevder gjør seg selv en bjørnetjeneste med å posere lettkledd.

- Det er helt tåpelig. Hun har ikke kledd av seg noe mer enn andre artister gjør. Kanskje til og med mindre. Tone viser bar rygg. Hun har ikke vist puppene eller noe sånt. Det er helt urimelig at hun skal få så hard kritikk for dette.


- Jeg vet ikke helt hvilke feminister som har kritisert Tone, men feminister er jo opptatt av at vi kvinner skal få gjøre det vi har lyst til og er opptatt av. Jeg, som den feministen jeg er, vil si det Tone Damli gjør er kvinnefrigjøring.

Craig - som i juni ble mamma for første gang - mener også at folk reagerer ekstra sterkt mot Tone fordi hun er en kvinne.

- Morten Ramm kan stå naken på forsiden av et blad uten at det kommer noe kritikk i det hele tatt, mens Tone Damli ikke kan vise ryggen sin! Det er en slags dobbeltmoral der ute og det er irriterende, sier Craig.

Tone Damli selv sier til Se og Hør at hun har tatt alt hysteriet rundt videoen med et smil.

- Jeg synes det er hysterisk morsomt med alt oppstyret rundt musikkvideoen. Jeg hadde ikke forestilt meg at det skulle bli sånn. Jeg trodde vi hadde kommet lenger, sa Tone Damli Aaberge til Se og Hør i februar.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kroppen min er verken for tynn eller for tykk.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer