- Hun har ikke sett så bra ut på lenge

Før Gullruten var forventningene til Jan Thomas på bunn, men noen imponerte ham virkelig på den røde løperen.

Publisert

SEOGHØR.NO: Kjendisstylist og motepoliti Jan Thomas (48) la ikke skjul på at han var skeptisk, før kjendisene skred opp den røde løperen på Gullruten lørdag kveld.

Til Seoghør.no innrømmet stylisten, som fulgte Gullruten-løperen med argusøyne fra Se.nos livestudio i Oslo, at han ikke ventet seg stort av TV-prisutdelingens røde løper-antrekk.

- Jeg har lave forventninger, så kan jeg ikke bli skuffet. Norske kjendiser bør lære av Hollywood. Der er stjernene uhyre profesjonelle og jobber beinhardt. De har et pågangsmot og en vilje til å våge i rød løper-sammenheng; de tar jobben sin og imaget sitt seriøst, sa Jan Thomas til Seoghør.no.

Da underholdningsbransjens største profiler inntok den røde løperen i Bergen lørdag kveld, ble kjendisstylisten imidlertid imponert ved flere anledninger.

- Anne Lindmo, i smokingen sin, var fabelaktig. Kjempesexy! skrøt Jan Thomas av Gullruten-vinneren, som han tidligere har omtalt som NRKs svar på Beyoncé.

Også «Åndenes makt»-stjernen Lilli Bendriss (69), fikk ros av Se og Hørs motepoliti for sin glamorøse og tidløse stil på den røde løperen:

- Hun er Norges svar på Joan Collins. Bare elsker å glitre og ta seg ut. Så Lilli imponerte meg veldig.

Er du enig i Jan Thomas' motefavoritter? Kast terning på Gullruten-antrekkene nederst i saken!

ELSKER GLAMOUR: Se og Hørs motepoliti, Jan Thomas, ønsker å se norske kjendiser i mer Hollywood-inspirerte rød løper-antrekk. Selv om ingen på Gullruten dro den like langt som Jennifer Lopez og Beyoncé gjorde på årets Met-galla, var det flere som fikk moteskryt fra stylisten. Foto: NTB Scanpix
ELSKER GLAMOUR: Se og Hørs motepoliti, Jan Thomas, ønsker å se norske kjendiser i mer Hollywood-inspirerte rød løper-antrekk. Selv om ingen på Gullruten dro den like langt som Jennifer Lopez og Beyoncé gjorde på årets Met-galla, var det flere som fikk moteskryt fra stylisten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tidligere MGP-vinner og sanger Stella Mwangi (28) var også en positiv overraskelse på Gullruten-løperen.

- Stella imponerte! Hun har ikke sett så bra ut på lenge, fastslo Jan Thomas fornøyd.

Kjæresten til programleder Stian Blipp (25), Jamina Iversen, var også blant dem som høstet moteskryt fra Jan Thomas.

- Det var veldig gøy. Jeg hadde ikke forventet dette. Ideen er ikke å kopiere, men å la seg inspirere, og Jamina har gjort noe riktig, sa kjendisstylisten om Jaminas Kim Kardashian-inspirerte antrekk.

[views:embed:node_embed:block:79265]

LES OGSÅ: Nå er tvillingene i Monaco døpt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer