SLÅR TILBAKE: Cole avviser at hun har operert brystene. Foto: All Over Press
SLÅR TILBAKE: Cole avviser at hun har operert brystene. Foto: All Over Press Vis mer

- Hun har ikke operert brystene

Cheryl Cole slår tilbake mot operasjonsryktene.

Publisert
SEHER.NO: Det har den siste tiden florert rykter om at superstjernen Cheryl Cole (27) skal ha operert brystene sine. Rykteflommen startet etter at stjernen ble fotografert under en løpetur i Los Angeles.

- Cheryls bryster ser veldig annerledes ut nå. Selv om de er gjemt bak en treningsoverdel, kan man se at de ser rundere og større ut, sa plastikk-kirurg Dirk Kremer ifølge The Sun.

Cole viste seg nylig frem i en svært utringet kjole under filmfestivalen i Cannes, noe som satte ytterligere fart på ryktene.

Men stjernen avkrefter at hun har operert seg.

- Cheryl har ikke operert brystene og har gjort det klart i flere tidligere intervjuer at hun aldri har lagt seg under kniven. Det kommer hun heller aldri til å gjøre, sier stjernens talsperson til avisen.

27-åringen fortalte tidligere i et intervju at hun ikke ville ha løyet om en slik ting.

- Jeg ville ikke vist meg fram med store bryster og si: «Nei, jeg har ikke operert meg».


Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg vil ha en baby

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer